2 experter inom gräsmatta & bevattning Upplands Väsby

Alla som har en trädgård vet betydelsen av att sköta om och vårda sin gräsmatta. Som tur var finns det många vägar att gå och hjälp att få. Ska man anlägga en ny gräsmatta i Upplands Väsby kan man köpa färdig gräsmatta på rulle så att man slipper vänta tills gräset själv väljer att visa sina gröna strån i solen. Om det däremot inte är ett så stort område som ska gräsläggas så kan man självklart så gräsfrön på klassiskt vis. Mer
Har du tröttnat på att klippa gräs, vattna, gödsla och ogräsbekämpa? Vill du ha vackert grönt gräs utan att få... Läs mer
  • 08-684 516 00
  • Danderyd
Mälarturf levererar färdig gräsmatta för utrullning, odlad under de bästa betingelser i Mälardalen. Vår... Läs mer
  • 08-550 191 10
  • Nykvarn
Registrera din verksamhet här utan kostnad – Läs mer

Hur ska man sköta sin gräsmatta?


När man ska anlägga en ny gräsmatta så bör man först och främst se till att underlaget är perfekt. Här kan det vara smart att ta hjälp av någon inom branschen. Att lägga gräsmatta kan nämligen te sig enklare än vad det är. Därefter är det viktigt att man får till ett effektivt bevattningssystem oavsett om man väljer självbevattning eller konstbevattning. Bevattning och sol är A och O när något ska växa och gro. Därefter kan man även kalka sin gräsmatta. Detta gör man för att behålla rätt PH-balas vilket är en förutsättning för en perfekt gräsmatta. Det är även alltid bra att göda samt jämna till sin gräsmatta mellan varven. Att kontakta en expert inom gräsmatta & bevattning i Upplands Väsby är med andra ord för många en bra idé.

Hur reparerar jag min gräsmatta?


När man märker att ens gräsmatta inte mår något vidare gäller det att ta hand om den lite extra. I vissa fall är skadan för stor och man behöver renovera sin gräsmatta. Detta kan man göra genom att ta bort befintlig gräsmatta och ersätta med gräsrullar där det behövs. Tänk på att precis efter att man fixat till sin gräsmatta kräver den extra mycket kärlek. Vattna din gräsmatta i Upplands Väsby ofta, speciellt om du använt sig av färdiga gräsmattor.

Har man olika grässorter i sin trädgård kan man ta tips och råd från en firma som kan allt om gräs och dess olika behov. Här kan man även få tips om hur man jämnar ut sin gräsmatta samt vad som krävs i ens egen trädgård.
Storstäder med experter