4 experter inom köksdesign och renovering i Örebro

Att genomgå en köksrenovering i Örebro kan både vara kostsamt och krävande, men är just en sådan sak som kan påverka hemmets hjärta otroligt mycket. Känslan som infinner sig när man har fantastiska köksluckor på plats och obehindrat kan arbeta vid den nya köksön är fantastisk, särskilt efter att ha renoverat köket under ofta en lite längre tid. Men man behöver heller inte alltid renovera köket i sin helhet för att få till en stor förändring och en känsla av ett helt nytt kök! Om det så bara handlar om att byta köksskåp för att få till känslan av ett helt nytt kök så är besväret ofta värt det. Lyckligtvis finns det köksdesign i många olika utföranden, och många experter som dels designar kök, och dels utför en köksrenovering. Så om du börjar fundera på om det är dags att göra om köket, bygga en köksö eller förnya blandarna och behöver anlita ett företag, då har du helt klart kommit rätt. Så ta det lugnt och sök efter köksföretag som kan tänkas passa dig, och kontakta några som du tycker verkar intressanta! Återförsäljare av kök finns det gott om så du kommer säkerligen hitta någon som passar dig och ditt hem alldeles utmärkt. Mer
 • bilder kök

  Hos oss på Marmic Kök i Lindesberg finner du kompletta designkök, köksbänkar, väggskåp, lådhurtsar och mycket mer....

  Läs mer
  Klicka för att ringa14,6 km från Örebro, Sverige
 • Köksrenovering

  Välkommen till Köksgiganten, Sveriges största webbshop för köksluckor. Här väljer du bland fler än 50 olika modell...

  Läs mer
  Klicka för att ringa24,0 km från Örebro, Sverige
 • Trendigt

  Vi som jobbar på NärkeKök har flera års erfarenhet av köksförnyelse. Vår tanke är att vi på ett enkelt och smidigt...

  Läs mer
  Klicka för att ringaÖrebro
 • Klicka för att ringaÖrebro

Utvalda omdömen för experter inom köksdesign och renovering i Örebro

Marmic Kök
experter inom köksdesign och renovering i Örebro
25 nov. 2016
“Helt fantastisk duktig noga på millimetern :) Kan varmt rekommendera honom till andra som vill göra om sitt kök. Vilket vi redan gjort. Vi har fått precis som vi vill ha det och är super nöjd med allt.”
Köksgiganten
experter inom köksdesign och renovering i Örebro
23 mars 2018
“Alltid lika tillmötesgående, ger tips och inspiration. Allt man kan tänkas behöva finns hos dom och har de inte varan på lager beställer de hem. Helt undrerbar personal som visar hur en vara kan användas på olika sätt och olika rum.”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.