45 media, bloggare & event Solna, Stockholms län

Solna / 50 km
Media, Bloggare & Event
115 av 45 experter

Utvalda omdömen för media, bloggare & event Solna, Stockholms län

myinteriordetails
media, bloggare & event Solna, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor20 augusti 2016
Jättebra sida för att följa de senaste trenderna inom inredning. Bra kundbemötande och kunnig personal. Hemsidan uppdateras frekvent med bra innehåll!
whatdecoratesmyday
media, bloggare & event Solna, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor29 augusti 2018
Vi har haft förmånen att arbeta med Emma vid marknadsföring av ett varumärke i Sverige och vi är nöjda. Bilderna har fått fin respons i sociala medier och vi kommer absolut arbeta vidare med Emma. Bilder och texter är genuina vilket betyder mycket i en värld där slutkund allt mer lär sig sålla vad som är äkta och vad som bara är reklam.
En form av nord
media, bloggare & event Solna, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor19 november 2015
Jag har anlitat Helena från En form av nord som fotograf för att ta bilder på mina produkter i miljö. Bilderna används i webbshoppen Bra sagt, mrs K. Helenas känsla för ljus, färg och kvalitet lyser tydligt igenom och jag är mycket nöjd med resultatet.
Domosnostras
media, bloggare & event Solna, Stockholms län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor21 oktober 2016
Tilltalet i Domos Nostras är personligt och konkret, så det är lätt att känna sig tilltalad av innehållet. Samtidigt kopplas det personliga och konkreta samman med inredningstrender i stort genom bloggen, vilket är lärorikt och spännande. För mig som inte hållit på så mycket med inredningsdesign är det en perfekt blogg att hämta inspiration i och utvecklas med.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.