5 experter inom trappor & räcken Malmö

Bor man i ett hus eller etagelägenhet så är man ofrånkomligt beroende av att trapporna i hemmet håller och fungerar. En trapprenovering behöver de flesta någon gång genomgå för att se till att allting är i det skick som krävs. Är man händig kan man både bygga och renovera sin trappa själva och för andra finns det bra hjälp att få i Skåne-Tranås. Mer
 • När du beställer en trappa hos Danska Trappor kan du fritt välja från vårt stora urval av räcken, handledare, stol...

  Läs mer
  Klicka för att ringa9,4 km från Malmö, Sverige
 • Snickeri Stark tillverkar kundanpassade trappor, utformade enligt kundens önskemål. Har ni en sliten trappa utför...

  Läs mer
  Klicka för att ringa19,6 km från Malmö, Sverige
 • oadesign tillverkar spiraltrappor,enbalkstrappor i stål och rostfritt oftast med eksteg är även återförsäljare fö...

  Läs mer
  Klicka för att ringa20,0 km från Malmö, Sverige
 • Hos Trappeeksperten leverer vi trapper i træ, glas og stål. Vi laver alle vores trapper i specialmål, så du kan...

  Läs mer
  Klicka för att ringa23,8 km från Malmö, Sverige
 • Klicka för att ringa24,0 km från Malmö, Sverige

Utvalda omdömen för experter inom trappor & räcken Malmö

Danska Trappor
experter inom trappor & räcken Malmö
27 juni 2016
“Vi valde att anlita Danska trappor för mätning, tillverkning och montering. Vi var väldigt nöjda med hela arbetet och trappan blev helt perfekt. Mycket trevligt och bra bemötande. Trappan kom med DHL redan efter fyra veckor (de lovade sex). Monteringen var ganska dyr.”
Snickeri Stark
experter inom trappor & räcken Malmö
15 november 2015
“Köpte ett hus med en spiraltrappa. Ganska snabbt tog vi ett beslut att ta bort den och låta sätta in en L-trappa. Skickade därför ut en offert till 5 olika snickerier gällande att bygga en helt ny trappa från nedervåningen till ovanvåningen i vårt hus. 3 st svarade inte 2 st svarade varav Snickeri Stark var en av dem. Han var i och för sig inte "billigast" men ingav ett sådant förtroende och kunnande att vi till slut valde honom. Det har vi aldrig ångrat. Fick omedelbart en bra kontakt med Martin Stark. Vi var med i processen att ta fram en L-trappa som skulle passa oss, samt att min fru hade egna idéer om hur nedersta delen av trappan skulle se ut. Detta tog Martin till sig omgående och designade en trappa helt efter våra egna önskemål. Detta påverkade på inga sätt den "deadline" vi hade fått. Trappan levererades exakt på den tidspunkt vi kommit överrens om. Dessutom till full belåtenhet för oss. Snickeri Stark har expertisen, erfarenheten, attityden. Dessutom är han mycket trevlig samt tar sina kunde på ett mycket bra och förtroendeingivande sätt. Kan därför varm rekommendera Snickeri Martin Stark. Veberöd 2015-11-15 Björn & Helga Malré”
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.