1 experter inom trappor & räcken Sollentuna, Stockholms län, Sverige

Bor man i ett hus eller etagelägenhet så är man ofrånkomligt beroende av att trapporna i hemmet håller och fungerar. En trapprenovering behöver de flesta någon gång genomgå för att se till att allting är i det skick som krävs. Är man händig kan man både bygga och renovera sin trappa själva och för andra finns det bra hjälp att få i Sollentuna, Stockholms län, Sverige. Mer
Exklusiva trappor och räcken Designtrappan är ett svensk hantverksföretag specialiserade på avancerade... Läs mer
  • 08-121 375 01
  • Täby
Registrera din verksamhet här utan kostnad – Läs mer

Vad ska man tänka på när man ska bygga eller renovera en trapp ?


När man ska bygga en trappa är det viktigt att först och främst fundera över modell och vilka mått man ska arbeta efter. Beräkna hur mycket plats din trappa får och måste ta för att vara effektiv. Behöver man bygga en trappa utomhus i en slänt så finns det tips och råd att få från verksamma i branschen. Här är det nämligen extra viktigt att trappan utformas rätt.

Val av material är alltid viktigt, speciellt om man ska bygga eller renovera en trappa ute. Oavsett om man vill bygga sin trappa utomhus i trä, betong eller skiffer så behöver man fundera över hållbarhet och yttre påverkan. Man ska bygga med tanken om att trappa ska hålla flera år framöver. Med det sagt behöver materialet nödvändigtvis inte vara samma på trappstegen som trappräcket.

Idag kan man även köpa en redan utformad trappa för inomhus- eller utomhusbruk. Ett smidigt sätt om man vill slippa för mycket detaljarbete. Bara att bygga ett trappräcke inomhus kräver en del planering. Ta kontakt med ett företag i Sollentuna, Stockholms län, Sverige inom branschen så kan de hjälpa till med trappkonstruktion, enbart nya trappsteg, montering av färdiga trappor samt renovering av din befintliga trappa.
Storstäder med experter