Forum Arkitekter är ett personligt kontor med en öppen atmosfär och korta beslutsvägar. Vi tror att prestigelöshet, delaktighet och personligt ansvarstagande ger både trivsel på arbetsplatsen och medför att vi kan leverera tjänster med hög kvalitet. För oss är lyhördhet, engagemang, kompetens och kundrelationer viktiga arbetsverktyg. Verksamheten startade 1981, vi har vår bas i Göteborg men arbetar med projekt i hela landet. I våra uppdrag arbetar vi med hela gestaltningsprocessen, från idé och konceptutveckling till färdigprojekterade projekt.
Tjänster som erbjuds:

Arkitektritad design, Arkitektritningar, Bygga till fler rum, Byggnadskonstruktion, Byggnadsskisser, Energieffektiva bostäder, Förminskning av husyta, Hemrenovering, Konstruktion av små hus, Planlösning, Planritningar, Tillbyggnad för modulhem, 3D rendering, Bygglovshandlingar, Renovering

Område för tjänster

Västra Götalands län, Stockholms län, Jönköpings län, Värmlands län

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.