Orban Arkitektkontor startades 1997 av Zoltan Orban, arkitekt SAR/MSA. Under alla dessa år har vi samlat på oss erfarenhet och kompetens inom flera områden. Vi är ett mindre kontor som arbetar med allt från tidiga utredningar, skissarbete till projektering av färdiga handlingar, inredningar och design. Vi lägger stor vikt vid att kombinera praktiska, ekonomiska lösningar med hög arkitektonisk ambition. Nyckelbegrepp som lyhördhet och ett starkt personligt engagemang är vad vi strävar efter i alla våra uppdrag.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Arkitektritad design, Arkitektritningar, Bevarande av kulturhistoriska byggnader, Bygga till fler rum, Byggnadskonstruktion, Design av trädäck, Miljövänligt byggande, Nybyggnation, Planlösning, Planritningar, Projektledning, Restaurering av hus, Specialanpassade bostäder, Utbyggnad av hemmet

Område för tjänster

Malmö

2 projekt för Orban Arkitekter
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.