Schüco Sveriges profilbild

Schüco Sverige

Om oss

Internationell design, tysk kvalitet, svenskt hantverk
Internationell design, tysk kvalitet, svenskt hantverk Med Schücos fönster, dörrar och fasader realiserar du dina boendedrömmar. Produkterna har högsta kvalitet och utvecklas och testas i Tyskland. De skräddarsys och tillverkas sedan av utvalda svenska partner i din närhet. Om Schüco – systemleverantör av fönster, dörrar och fasader Med sitt världsomspännande nätverk av partner, arkitekter, konsulter och investerare skapar Schüco hållbara klimatskal som sätter människan i centrum. Fönster-, dörr- och fasadsystemen uppfyller de högsta kraven på design, komfort och säkerhet. De har lång livslängd och bidrar genom sin energieffektivitet till att minska koldioxidutsläppen. Företagets affärsområden metallbyggnation och komposit erbjuder målgruppsspecifika produkter för nyproduktion och modernisering anpassade till individuella krav i de olika klimatzonerna. Alla i byggprocessen inblandade parter erbjuds omfattande service hela vägen från idé till färdigställande. Med 4 800 medarbetare och 12 000 partnerföretag finns Schüco representerat i 80 länder och redovisade år 2016 en omsättning på cirka 1,5 miljarder Euro.

Tjänster som erbjuds:

Specialbeställda fönster

Område för tjänster

Nacka

Utmärkelser:

iF Design Award Gold 2017, Best of Houzz 2017

Expertinformation:

Schüco har ett team av specialister som tillhandahåller rådgivning till såväl arkitekter som privatpersoner. Associerad medlem i Glasbranschföreningen

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

82 projekt

Villa Abborrkroken

5 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.