Herder Homes profilbild

Herder Home

Om oss

Herder Home arbetar primärt med inredningskoncept åt privatkunder. Alla uppdrag är unika och jag jobbar både med helhetskoncept för tomma bostäder och med punktinsatser och omtag i redan befintliga inredningar. Målsättningen med alla mina uppdrag är att skapa ett unikt uttryck i nära dialog med dig som kund. I fokus står harmoni, funktion och personlighet - eftersom ditt hem alltid ska spegla dig!

 Herder Home erbjuder även styling inför försäljning av bostäder. Målsättningen med stylingen är att ge bostaden dom bästa förutsättningarna för bra annonsbilder och ett välkomnande intryck på visningen. Därför jobbar jag alltid för att stylingen ska förmedla känslan av ett hem snarare än ett objekt. Med en bred yrkesbakgrund inom konst och design blandar jag gärna handplockad vintage med moderna inslag i mina uppdrag. Dels för att jobba hållbart, dels för att skapa det där lilla extra för just dig och ditt hem. Varmt välkommen att höra av dig!

Tjänster som erbjuds:

Home Staging, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Rumsplanering, Handplockade vintagemöbler och detaljer, Styling inför bostadsförsäljning, Inredningskonsultation inför bostadsförsäljning, Inredning av privathem

Område för tjänster

Sundbyberg, Solna, Stockholm, Mälardalen, Järfälla, Bromma, Sollentuna, Ekerö, Uppsala

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
17450
Sundbyberg
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.