Jag hjälper dig på vägen till ditt drömhem! Behöver du se ditt hem med nya ögon och få hjälp med att göra om eller skapa nyttt? Eller har du en helt ny bostad som du vill ha hjälp med att inreda? Jag arbetar med allt ifrån uppdatering av ett rum till inredningslösningar av en helt ny bostad. Jag är utbildad inredare med en lång och gedigen erfarenhet och jag har en stor lyhördhet för dig som kund. Jag hjälper dig med: - Rumsplanering - Möblering - Belysning - Val av färg och tapet - Val av textilier och gardinlösningar - Val av inredningsdetaljer – att få till det där lilla ”extra” - Att skapa en helhetkänsla i din inredning - Materialval till golv, kök och badrum - Rådgivning när du vill ändra planlösning Home by NOX hjälper dig att ta fram optimala lösningar efter din smak och dina behov och förhoppninngsvis även överträffar dina förväntningar.
Tjänster som tillhandahålls:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Feng Shui, Färgkonsultation, Garderobsdesign, Home Staging, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Köksdesign, Planlösning, Planritningar, Platsbyggda bokhyllor, Platsbyggda hyllor, Platsbyggda köksskåp, Projektledning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Specialanpassade mattor, Utrensning, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Djursholm, Danderyd, Stocksund, Täby Kommun, Danderyds kommun, Sollentuna, Östermalm

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.