NOX Design ABs profilbild

NOX Design AB

Om oss

Jag hjälper dig på vägen till ditt drömhem! Behöver du se ditt hem med nya ögon och få hjälp med att göra om eller skapa nytt? Eller har du en helt ny bostad som du vill ha hjälp med att inreda? Jag arbetar med allt ifrån uppdatering av ett rum till inredningslösningar av en helt ny bostad. Jag är utbildad inredare med en lång och gedigen erfarenhet och jag har en stor lyhördhet för dig som kund. Exempel på vad du kan få hjälp med när du anlitar mig: - Rumsplanering - Möblering - Belysning - Val av färg och tapet - Val av textilier och gardinlösningar - Val av inredningsdetaljer – att få till det där lilla ”extra” - Att skapa en helhetkänsla i din inredning - Materialval till golv, kök och badrum - Rådgivning när du vill ändra planlösning Home by NOX hjälper dig att ta fram optimala lösningar efter din smak och dina behov. Genom att jag arbetar som oberoende inredare och inte är knuten till någon specifik butik eller leverantör ger det dessutom både mig som inredare och dig som kund en större frihet och flexibilitet när vi skapar ditt drömhem!

Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Feng Shui, Färgkonsultation, Garderobsdesign, Home Staging, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Köksdesign, Planlösning, Planritningar, Platsbyggda bokhyllor, Platsbyggda hyllor, Platsbyggda köksskåp, Projektledning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Specialanpassade mattor, Utrensning, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Danderyd, Danderyds kommun, Djursholm, Sollentuna, Stockholm, Stocksund, Täby Kommun, Östermalm

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

3 idéböcker

Tillbaka till navigering
Fjalarstigen 1A
182 64
Djursholm
Sverige
Typisk jobbkostnad 5 000 - 100 000 kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.