Puustelli Miinuss profilbild

Puustelli Miinus

Om oss

Miinus – världens första supermiljökök Hur bygger man ett kök som gör så lite skada på miljön som möjligt, som är bra för människors hälsa och har bästa möjliga finish och slittålighet? Svaret heter Puustelli Miinus, ett miljövänligt köksinredningskoncept från Finlands största kökstillverkare. Puustelli Miinus krävde fem års intensiv utveckling, men blev å andra sidan vad man hoppats på: ett kökskoncept som halverar koldioxidutsläppen jämfört med ett standardkök. Tack vare innovationer som en stomme i biokomposit och lamellbyggda träluckor väger Miinusköket hälften så mycket som ett vanligt kök, en viktig förklaring till miljövänligheten. Dessutom är det vattentåligt. Och snyggt, förstås.

Tjänster som erbjuds:

Badrumsrenovering, Försäljning av köksfläkt, Köksdesign, Köksrenovering, Miljövänligt byggande, Montering av bänkskiva, Montering av skåp, Planlösning, Platsbyggda bänkskivor, Platsbyggda köksskåp, Platsbyggda skåp, Platsbyggt skafferi, Projektledning, B2B kök

Område för tjänster

Stockholm, Västerås, Kungsbacka, Göteborg, Uppsala, Nacka, Kungens Kurva, Bromma, Nyköping, Täby, Infra City

Utmärkelser:

ISO9001 ISO14001 M1

Tillbaka till navigering

28 projekt

Sollentuna

Miinuskök i Sollentuna

13 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
11420
Stockholm
Sverige
Typisk jobbkostnad 100 000 - 300 000 kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.