Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningars profilbild

Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningar

Om oss

Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningar startades för över 40 år sedan. De båda ägarna, Rolf Ahrling och Rolf Östinge, möttes under studietiden på Sveriges Lantbruksuniversitet. De 40 årens verksamhet i trädgårdsbranschen har givit Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningar unika erfarenheter. Det är de erfarenheterna, kopplade till vår känsla för kvalitét och vår fackkunskap, som är din garanti för ett förstklassigt utfört arbete. Vi innehar branschens Mästarbrev.

Tjänster som erbjuds:

Anläggning av gräsmatta, Beskärning av träd, Bygga trädäck, Grävning, Planera stenläggning, Plantering, Stenläggning, Trädgårdsdesign, Trädplantering, Underhåll av mark och trädgård, Uppsättning av spaljé, Uppsättning av staket

Område för tjänster

Arlöv, Skåne län, Malmö, Lund

Expertinformation:

Branschens Mästarbrev Årets företagare Burlövs kommun 2003 Medlem i STAF trädgårdsanläggarna i Sverige Medlen i Företagarna Medlem i SLA (SKOGS OCH LANTARBETSGIVARNA)

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
232 39
Arlöv
Sverige
Typisk jobbkostnad 10 000 - 2 miljoner kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.