Contemporary Kitchen

Foto på ett funkis kök —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har 2 frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

stromberg_amanda
Amanda Strömberg la till detta i 8 smarta kökslösningar du aldrig skulle kommit på själv – men vill ha!16 december 2015

Popup-uttag gör susenInte vill man väl ha sladdar som slingrar sig huller om buller i köket? Genom att installera ett popup-uttag minskar du antalet utsträckta sladdar och gör det lättare att få ström till exempelvis din köksö. Uttaget smälter fint in i bänken när du inte använder det och ploppar lätt upp när du behöver koppla in en matberedare eller elvisp. Intresserad av en köksrenovering? Hitta lokala köksföretag här!

anneellarddesign
Anne Ellard Design la till detta i Smarta designlösningar för ditt nya kök – läs innan du renoverar!30 april 2015

7. Popup-uttagAtt ha en köksö är bra i alla kök som är tillräckligt stort. Det skapar ett centralt nav för människor att samlas kring och det skapar också ett praktiskt arbetsutrymme. Popup-uttag är ett utmärkt sätt att föra in ström till köksön. De smälter in i din diskbänk när du inte använder dem, och ploppar enkelt upp när du behöver koppla in något. De finns att få med olika antal eluttag, och vissa har till och med USB-portar så att du kan koppla in din iPad för att läsa recept när du lagar mat. Att installera eluttag i din köksö är ett bra sätt att optimera funktionaliteten. Detta gör att du kan koppla in sådant som mixers och matberedare, vilket gör det till en mer praktisk arbetsyta.

Detta kommenterar "Houzzers" på:

webuser_498203363
Houzz-ID: 498203363 la till detta i Mina idéer1 november 2021

Popup-uttag på flera smarta ställen, verkar smart

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.