1. Sovrum
  2. Färg: Blå

11 608 foton på blått sovrum

Skandinavisk Sovrum
Skandinavisk Sovrum
Idéer för skandinaviska sovrum, med vita väggar och mellanmörkt trägolv
Sophisticated Edge
Sophisticated Edge
West Village GC
Peter Murdock
Exempel på ett stort modernt huvudsovrum, med blå väggar och heltäckningsmatta
Vacation Beach House
Vacation Beach House
Kim Armstrong
This is our beach house which is available through VRBO #1837646, it is located in Galveston TX, the house sleeps 10, is a four bedroom 3 bath home.
Chambre jeune adulte, Paris 16ème
Chambre jeune adulte, Paris 16ème
Carole Dugelay, Architecture Intérieure-Décoration
Crédit photo : Patrick Sordoillet
Eklektisk inredning av ett litet sovrum, med vita väggar och ljust trägolv
Уютный минимализм в ЖК Фили Град
Уютный минимализм в ЖК Фили Град
Бюро IVA
Мастер-спальня Данное помещение не должно было отличаться от остальных по стилю и изначально предполагало максимальный аскетизм и строгость в интерьере. Тем не менее, возведение четырех одинаково серых стен не выход, поэтому упор сделан на стену в изголовье кровати. Она выполнена в текстуре камня, но поскольку камень, сам по себе материал довольно холодный и тяжелый, более того, имеет швы, мы выбрали декоративную штукатурку, которая выполнена по индивидуальным образцам, согласованными с клиентом. Освещение в комнате, по аналогии с кухней-гостиной, имеет большое количество сценариев. Кроме верхнего общего света в виде точечных светильников и люстры в комнате есть светодиодная лента спрятанная в нише,что позволяет создать приятную вечернюю атмосферу в мягком свете. У каждой тумбочки есть индивидуальная лампа для чтения, также есть и подсветка рабочей поверхности письменного стола.
Hip Haven in Hayes Valley
Hip Haven in Hayes Valley
Regan Baker Design Inc.
Suzanna Scott Photography
60 tals inredning av ett huvudsovrum, med ljust trägolv och flerfärgade väggar
Master Suite Renovation
Master Suite Renovation
Houghland Architecture, Inc.
David H Ramsey Commercial Photography
Klassisk inredning av ett mellanstort huvudsovrum, med blå väggar och ljust trägolv
Doraville Master Bathroom, Bedroom and Hall Bath
Doraville Master Bathroom, Bedroom and Hall Bath
Construction Ahead
Nelson Salivia
Inspiration för ett mellanstort vintage huvudsovrum, med blå väggar och mörkt trägolv
Яркая квартира 90 м² в Москве
Яркая квартира 90 м² в Москве
Студия Татьяны Архиповой
Дизайнер интерьера - Татьяна Архипова, фото - Михаил Лоскутов
Idéer för att renovera ett litet funkis huvudsovrum, med laminatgolv, svart golv och svarta väggar
The Patterned House
The Patterned House
MWAI Architecture and Interiors
Alexander James
Idéer för mellanstora vintage huvudsovrum, med ljust trägolv, beiget golv och flerfärgade väggar
Rosemont - McLean
Rosemont - McLean
Leigh Newport Staged by Design®
Idéer för ett stort klassiskt huvudsovrum, med blå väggar och mörkt trägolv
Cabin in the wine country
Cabin in the wine country
Miyuki Yamaguchi Design Studio
a small simple bedroom PC: Cia Gould
Bild på ett litet rustikt gästrum, med bruna väggar, heltäckningsmatta och beiget golv
Bedrooms
Bedrooms
John Lewis of Hungerford
John Lewis of Hungerford - Urban Living Urban flat-fronted door style painted in our Alasbaster piano gloss finish, with slim, curved bar handles in brushed steel.
Bedrooms
Bedrooms
Distinctive Interior Designs
Foto på ett mellanstort vintage gästrum, med blå väggar och ljust trägolv
2017 Baltimore Symphony Decorator Show House "Mayfield"
2017 Baltimore Symphony Decorator Show House "Mayfield"
Paddy Dugan
Idéer för att renovera ett mellanstort vintage gästrum, med beige väggar och mörkt trägolv
Spruce Ledge House
Spruce Ledge House
Phi Builders + Architects
Idéer för ett mellanstort klassiskt huvudsovrum, med gröna väggar, mörkt trägolv och orange golv
Urban Loft-Downtown
Urban Loft-Downtown
S&K Interiors LLC
Idéer för ett klassiskt sovrum
Seminary Avenue
Seminary Avenue
Jennifer Stoner Interiors
The dark navy walls create a cozy master bedroom. We designed and had fabricated this custom mantel with some of the art nouveau motifs that our client loves. John Magor Photography

Vad är det som får dig att slappna av inför en god natts sömn? För vissa är det att läsa en bok, för en annan är det att dricka en snäll kopp te och för en tredje kanske det är att göra avslappnande yogaövningar innan det är dags för att lägga sig. Och även om många av dessa saker är just sånt som gör att man kan komma till ro, så är det inte bara vad man gör som spelar roll innan man ska gå och lägga sig. Visst är det ofta betydligt enklare att somna om man inte alldeles precis innan man går och lägger sig sprungit en mil och ätit en stor middag, men det finns även andra saker som underlättar för sömnen. Vad vi pratar om? Inredningen såklart! I ett stökigt rum med skrikiga väggar är det nämligen många som har svårt att komma till ro, men i ett lugnt och harmoniskt rum är det betydligt lättare. För många spelar även färgen in en hel del, och att mångas val faller blått är inte så himla konstigt. Blått sovrum är över lag lugnande, för att inte tala om snygga, så kika runt bland alla foton på sovrum i ljusblått, mörkblått och allt däremellan!

Ska jag välja färg eller tapet i mitt blå sovrum?

Lite beroende på vilken typ av vägg du vill ha finns det för- och nackdelar med antingen tapet eller att måla. En blå tapet kan ha många olika egenskaper, som exempelvis mönster och struktur som inte går att få med blå färg. Samtidigt är valmöjligheterna på just färgtoner oftast betydligt större när det kommer till målarfärg. Det går till och med att blanda en alldeles egen färg om man så vill, något som inte är lika lätt när det kommer till att köpa tapet i den färg man är ute efter. Så kort sagt skulle vi säga att tapet är ett kul val om det efterfrågas något mer än “bara” färg, medan målarfärg är bättre om en viss ton efterfrågas.

Vilken typ av blå färg ska jag välja?

Att välja vilken typ och ton av färg man ska ha i sitt hem är aldrig det enklaste. Vid första tanke verkar det kanske lätt, men när man sätter igång märker många snabbt att det finns en hel del att ta hänsyn till. Inte bara måste man bestämma sig för hur ljus eller mörk, klar eller dov färg man vill ha, utan även saker som undertoner och hur ljuset i hemmet faller spelar in. En färgkod kan se hur fin som helst ut i färgbutiken och i burken, men när den väl kommer upp på väggen så ser den helt annorlunda ut. Därför är det alltid ett måste att provmåla på ett mindre parti i sovrummet innan den blå färgen hamnar på väggen. På så sätt får du alltid den färg som du föreställt dig! Vilken det sen är kan vi inte säga, utan vårt tips är att kika igenom inspiration och bilder på inredning i blåa sovrum, efter ett tag brukar de flesta se vilken typ av toner de dras till. Inte minst blir det enkelt när man sparat ett gäng bilder i sin idébok och besöker den, då märker man snabbt vad som tilltalar en. Lycka till med ditt fina, blåa sovrum!


Oavsett om du söker inspiration för en renovering av blått sovrum eller ska bygga ett snyggt designat sovrum från början så har Houzz 11 608 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Construction Ahead och Miyuki Yamaguchi Design Studio. Titta på foton blått med olika färger och stilar när du letar efter inredning för blått sovrum som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av blått sovrum fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.