Houzz Tours Myhouseins

Mia Mortensen © Houzz 2016

Idéer för att renovera ett eklektiskt vardagsrum —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

antoniawiklund
Antonia af Petersens la till detta i 8 trender vi tröttnat på inför 201817 oktober 2017

7. MakraméHåll med om att vi tröttnat lite på den där boho-chica Kalifornien-trenden med kaktusar, läder, koppar och väggbonader som makramé? Hantverk i all ära, men vi kanske borde vrida trendkikaren från USA och istället utforska vad vi har för hantverkstraditioner i vårt eget avlånga land? Tro oss, gå in i en hemslöjdsbutik eller besök marknader nu i höst och vinter, och du kommer bli både förvånad och inspirerad av hur många vackra föremål och bortglömd kunskap som finns gömd i slöjd-Sverige!

sanne_kragelund
Sanne Kragelund la till detta i Houzz Tour: Säkert öga och hisnande stilblandningar hos bloggaren10 maj 2017

Kristina lägger också mycket av sin tid på att väva och jobba med lera. “Det är ett fantastiskt sätt att umgås med barnen,” säger hon. Särskilt dottern Isabella har ärvt mammas entusiasm och tycker om att teckna, klippa och skapa sina egna små projekt. Den dekorativa väggupphängningen har Kristina själv gjort.

sanne_kragelund
Sanne Kragelund la till detta i De nya nordiska färgtrenderna: Så ska hemmet se ut 201730 september 2016

“Vi har länge lagt fokus på mer hållbara material. Nu ska vi använda materialen under längre tid, så att de får patina och charm. Det får inte vara för snyggt,” säger Rikke Skytte. Hon förutspår också att under 2017 kommer vi att satsa mer på hantverk – men med en ny twist: det rustika stengodset ersätter nämligen alltmer den folkkära keramiken. Även dekorativa bonader och olika sorters vävar är på frammarsch. “Det finns alltid tid till att experimentera med de mer kompakta materialen,” säger Skytte, och tillägger: “Vi kommer att se tjockt bomull och garn i tunga, långa längder.”

Detta kommenterar "Houzzers" på:

ally9577
Ally Sten la till detta i Idéer från ally957727 november 2018

Komposition och en mix av olika former och material. Tyvärr kan det också bli svårt att fokusera på något speciellt eftersom det är inget som "sticker ut". Men fantastiskt ändå. Jag ler. /Ally

Vardagsrum med liknande färger
Whole Condo Renovation - Town of Palm Beach, FL
Suivez le Guide : Chez Sébastien et Virginie
ETAMINE
Lake House
Cove End
Willow Residence: Classic Cape Cod
Living Room
Ground Floor Reception
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.