Husbåt i Göteborg

Karin Wildheim © Houzz 2017

Foto på ett avskilt industriellt linjärt kök, med släta luckor, träbänkskiva, vitt stänkskydd, rostfria vitvaror, ljust trägolv och beiget golv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

martinastrand
Martina Strand la till detta i Houzz Tour: Stålfartyget blev mysigt lyxhem i Göteborg30 maj 2017

Runt hörnet efter trappan, ner från hallen, sträcker sig ett långsmalt kök i standardhöjd. Det skiljer sig en del från ett kök på land – ugnen är exempelvis placerad på bekväm höjd ovanpå diskbänken och en skavd, upphängd plåthink agerar sophink utom räckhåll för hungriga hundar. “Hundarna ska ju inte äta det jag slänger, men det händer att jag matar svanparet som brukar simma förbi. De äter helst grönsaker och är kräsna och arga”.Att bo på en båt är för det mesta inte så svårt som många tror, menar Viktor: “Det är mycket mer gött än dåligt. Det är ju tyvärr fler som vill berätta om hur svårt det kommer bli och hur dåligt det kommer att gå. Men jag är rätt optimistisk och gick in med inställningen att det skulle gå bra. Visst har det hänt grejer men allt har ju löst sig. Det gäller också att möblera smart,” säger Viktor och fortsätter: “Det roligaste var nog ändå när jag flyttade in för första gången och ställde i ordning alla möbler. Sen gick jag och duschade. Men jag hade inte tänkt på att fördela möblernas vikt jämnt, så båten lutade och allt vatten rann från duschen nedför trappan hela vägen till vardagsrummet”. Jämnvikt gäller även för den fasta inredningen som är väl planerad. Bastun och vattentanken är centrerade i båten. Ombord finns även ett gäng sandsäckar att placera ut i rummen som ballast, beroende på väder och vind. “När det är fest gungar hela båten. Det har varit 65-70 personer ombord och då rör det sig bra mycket trots rätt möblering”, säger Viktor.

Kök med liknande färger
cucina moderna in rovere spazzolato e laccato
Meltzer
Private Residence - Wimbledon
JKE Køkken
Park View
Park View
Camden
The Oaks/Canyon
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.