Överblick

Tack för att du tittar förbi! Här hittar du information och en överblick över Houzz logga, kan ladda ner den och får reda på hur den bör användas.

Ladda ner grafiskt material

Användning av Houzz logga

För att förebygga misstag med vår grafiska identitet vill vi se till så att Houzz logga alltid känns igen och ser ut som den ska, och står ut i jämförelse med andra element i designen.

Identitet

Såhär ser Houzz primära logga ut. Det är den som vi rekommenderar om loggan ska användas till material i mindre format. Eftersom loggan är fixerad storleksmässigt ändras varken texten eller figuren i förhållande till varandra när storleken ändras.

Minimistorlek

När storleken på Houzz logga förminskas så blir tydligheten också sämre. Här bredvid ser du storleken som vi rekommenderar i de fall som den ska vara i liten storlek.
Minimihöjd för digitalt: 20px
Minimihöjd för print: 3,175 mm

Marginal

Marginalen runt logotypen ska alltid vara fri från text eller andra grafiska element. Marginal måste finnas på alla typer av material inklusive print, webb, rörligt media och reklamartiklar. Marginalen måste finnas på alla utformningar av Houzz logga.

Färg

Houzz indentitet består av två färger: grön och svart.

Grön

Hex: #4DBC15

RGB: R77, G188, B21

CMYK: C62, M0, Y95, K0

Svart

Hex: #000000

RGB: R0, G0, B0

CMYK: C0, M0, Y0, K100

Loggan på olika bakgrunder

Vi använder den vanliga färgen på loggan, eller den omvända, på neutral bakgrundsfärg, och enfärgad på andra. Följande exempel visar Houzz logga mot de bakgrundsfärger som vi rekommenderar: vit, grön, svart och grå.

Använda loggan på foton

Följande exempel är för hur loggan ska användas på foton. Ändra inte färgerna eller proportionerna, utan använd standardvarianten av Houzz logga på ljusa fotografier, och den omvända på mörkare fotografier.

Felanvändning av loggan

Houzz logga måste alltid användas på korrekt sätt. Exemplen bredvid visar på felaktigt användande som inte tillåts och vi ber om att ni inte manipulerar Houzz grafiska identitet på något sätt.
Ändra inte loggan på något sätt.
Ändra inte vinkel på loggan.
Ändra inte färgen på någon del av loggan.
Använd inte den gröna färgen på både figuren och texten.
Ändra inte placering på loggan.
Använd inte enbart konturerna av loggan.

Sociala medie-ikoner

Houzz logga kan användas som ikon eller knapp på olika digitala plattformar. Houzz-ikonen kan enbart användas i sociala medier när den länkar till Houzz och vårt innehåll, exempelvis en profilsida.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.