elvira_dahl

Industrial style - ja eller nej?

Elvira Dahlgren
4 år sedan

Loft Apartment Notting Hill · Mer info

Funderar att göra om vårt kök och är lite trött på den vita, skandinaviska stilen som de flesta har :) Ska man våga köra den industriella stilen eller tror ni att det kommer bli svårt att sälja lägenheten sen? Snälla gilla eller ogilla så jag ser vad majoriteten tycker!

Gillar
Ogillar

Kommentarer (9)

 • Carl Palmquist
  4 år sedan

  Tror den har tagit över en del och kommer att stanna så kör på den!! :)

 • Sophie I
  4 år sedan

  Tycker man kan ha lite detaljer som är industriella bara, annars blir det lätt lite "rått"!

 • Elvira Dahlgren
  Författare
  4 år sedan

  Det är sant ... kanske bra att köra lite blandat? Som på bilden ovan.

 • PRO
  Martina Kärrberg Design
  4 år sedan

  Älskar industristilen


 • PRO
  2700kelvin, smart belysning
  4 år sedan

  Gillar frågeställningen, som inte är helt enkel. Självklart påverkas vi av trenderna, och vid en kostsam renovering bör man nog fundera på om stilen håller även om ett par år. Grundinredningen på bilden kan utvecklas till vilken stil som helst tycker jag. Accessoarer, som matplatsen, textiler och lampor kan enkelt ändras och simsalabim har man en "stil" i rummet. Lycka till :-D

  Elvira Dahlgren thanked 2700kelvin, smart belysning
 • PRO
  Edsvikens Inredning
  4 år sedan

  Jag tycker att det viktiga är att det är din stil du inreder med, att den bli personlig och genomtänkt. Då kommer det också gå att sälja in hos andra.

 • PRO
  Plisséexperten AB
  4 år sedan

  Det ser fint ut, gillar industriell design!

 • PRO
  Graffiti och Inredning av Pernilla
  4 år sedan

  När vi skulle sälja huset förra året läste jag på om vad som gäller när man säljer. Då gällde att det viktigaste när man ska sälja är läget, läget och läget. Sedan kommer att man ska ha samma stil i alla rum så att det inte känns rörigt när potentiella köpare kommer på besök. Frågan från mig är: vilken stil har ni i resten av lägenheten och planerar ni att göra om där också?

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.