sandra_spaseska

Barnrum till 5 åring

Sandra Spaseska
2 år sedan

Sonen på snart 5 år kommer få ett mindre rum vid flytt. Vi har tänkt på loftsäng. Han vill gärna ha sitt tågbord, sitt lego och bilar, han önskar aig även en soffa och ett skrivbord. Många saker på liten yta. Garderob i vänster hörn gör inte saken bättre. Behöver lite tips på hur jag kan möblera men ändå få det inbjudande....så det inte blir sö rörigt. Rummet är inte färdigrenoverat, så andra tips är också välkomna!

Kommentarer (4)

 • PRO
  DPJ BYGG
  förra året

  Even själva måleri gör skilnad , tänkt också om den del av renovering . På grund av liten yta jag rekomenderar platsbygga vissa grejer att ha mojligheten anpassa de till rum dimationer.

  Mvh

  Sylwester

  DPJ BYGG


 • Bibbi Menholt
  förra året

  Jättehäftig bäddsoffa som kan göras om till våningssäng lite dyr men det är en soffa som kan placeras i vilket annat rum som helst när grabben inte vill ha den längre och man kan välja egen klädsel

 • Bibbi Menholt
  förra året

  Rekommenderar bord med hjul runt

 • Bibbi Menholt
  förra året

  Bordsskiva längs hela fönsterväggen med 2 stolar och måla en bilbana på skivan eller gör bilbana med hjälp av tejp i olika färger och slingriga vägar osv

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.