webuser_913139499

Hur ska jag inreda?

Houzz-ID: 913139499
11 Februari 2019

Hej jag har köpt en ny sänggavel som jag är super nöjd med, jag vill att sovrummet ska få mer liv hur ska jag fortsätta inreda? Har någon något tips på dekoration, pall, påslakan överkast osv? vilka färger skulle jag satsa på för få mer liv i sovrummet?

Kommentarer (4)

 • PRO
  Interior Sunshine

  Heej!

  Börja med att sätta en skena i taket för gardinen så du öppnar upp fönstret lite mer, samt borra upp tv’n på väggen.

  Köp en mysig matta du tycker om! Sänglampor o sängbord till båda sidorna. Vad är det för byrå? kanske sätta på snygga fronter från Frontcover.se

  Alvalinen.se har super fina sängkläder! ❤️

  Hör av dig om du önskar mer hjälp! Min hemsida är Interiorsunshine.se

  Häls. Therése


 • Grud Msson
  Jag är ingen expert. Men tar mig friheten att komma med tips ändå.
  Gröna växter skulle höja mysfaktorn rejält. Gärna någon större växt på golvet och i lite olika höjder. En stor mysig matta. Själv är jag väldigt förtjust i orientaliska mattor i varma färger. En härlig ryamatta att sätta tårna i är ett annat alternativ. Gardinerna tycker jag också att du i taket och gärna långa som släpar i golvet. Filtar och kuddar i färger som du tycker om och en vacker spegel som är rund alternativt en guldspegel som du antingen hänger på väggen eller ha den på golvet lutad mot en vägg.Några fina ljuslampetter skulle också vara fantastiskt fint. Lycka till med ditt fina rum.
 • Sara Norrman

  Hej! På inredningsmässorna nyligen såg jag massor av dovt senapsgult som skulle vara snyggt mot det gråa, och gärna textilier med textur. Och så konst eller affischer på väggarna förstås! Gillar också Gruds förslag om gröna växter och guldspegel. Lägg gärna upp bilder när du är klar! Lycka till.

 • PRO
  Ambrosi Interiors & Styling

  Hej,


  En bra tip för att välja färger för att dekorera är att öppna din garderob och titta vilka huvudsakliga färger du har in och gå med dem. Om du väljer dem för dig själv, du kan säkert ha dem också i ditt sovrum. Som stil, prova att tänka om du skulle kunna se dig i ett glamorous rum med kristallkrona eller i ett industrial rum med glödlampa? Skulle du kunna se dig i något mer vintage eller super modern? Det finns en fin webbsida där du kan leka och skapa några moodboards, sådär du kan se olika möbler, belysningar, etc tillsammans i olika stil.

  Jag har själv gjort några av dem, så du kan titta på min webbsida också.

  Om du behöver mer hjälp, kontakta mig gärna.


  MVH

  Claudia


  Skapa moodboard

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.