Hi Five Studios profilbild

Hi Five Studio

Om oss

Vi genomför uppdrag inom inredning, set design och homestyling och är även frilansande skribent med inriktning på inredning och design och har utbildningar inom Homestyling och Inredning samt Visual Merchandising. Vi samarbetar med flera varumärken och designers inom inredning vilket gör att vi alltid har tillgång till de senaste produkterna på marknaden, och den ena stylingen är inte den andra lik. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Färgkonsultation, Home Staging, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Inredningsfotograf, Köksdesign, Köksrenovering, Planlösning, Planritningar, Projektledning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign, Dekoration av offentlig miljö, Butiksdesign, Set design, Homestyling, Mässmonter, Utställning, Utbildning, Föreläsning, homestyling kurs 2 dagar

Område för tjänster

Stockholm, Norrköping

Tillbaka till navigering

10 projekt

Photoshoot för Magasient Rum Design Nr.8 2016

4 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

4 idéböcker

Tillbaka till navigering
11638
Stockholm
Sverige
Typisk jobbkostnad kontakt för offert -
Kontakta oss för en konsultation och offert.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.