Emma Johnson Trädgårdsdesigns profilbild

Emma Johnson Trädgårdsdesign

Om oss

Vi sammanställer inspirerande gröna miljöer för företag, privatpersoner och bostadsrätter byggda på kunskap och engagemang. Vårt arbete är baserat på kvalitet och hållbarhet med platsens förutsättningar som utgångspunkt, med en grund av kärlek till växtlighet, formgivning och hållbar biologisk mångfald. Företaget etablerades 2004 i England där arbetslivet erbjöd anrika trädgårdar och djup fackkunskap - en gedigen och unik plattform att utgå från. Vi finns sedan 2008 i Varberg med en kundkrets huvudsakligen i Halland och angränsande län. Vår grundfilosofi utgår från flexibilitet där vi skräddarsyr vår service baserad på kundens önskemål.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Bygga trädäck, Design av poolområde, Design av uteplats, Design och konstruktion av lusthus, Design och konstruktion av växthus, Landskapsdesign, Landskapskonstruktion, Landskapsplanering, Reparation av staket, Reparation av trädäck, Trädgårdsdesign, Uppsättning av staket, Design av trädäck, Förrådsdesign och konstruktion, Murverk, Planera stenläggning, Plattsbyggda eldstäder, Pooldesign, Uppsättning av spaljé

Område för tjänster

Varberg, Göteborg, Kungsbacka, Falkenberg, Halmstad, Mölndal, Borås, Helsingborg, Ängelholm, Båstad

Utmärkelser:

Utbildad trädgårdsdesigner och trädgårdsmästare.Vinnare av Årets utställningsträdgård på Lisebergs Trädgårdsdagar 2015.

Expertinformation:

Medlem i föreningen för Svenska Trädgårdsdesigners.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

6 idéböcker

Tillbaka till navigering
432 91
Varberg
Sverige
Typisk jobbkostnad SEK5 000 - 20 000
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.