kristoffer123

Årets Trend 2016: Sustainability (Ge DITT tips!)

Kristoffer Hellkvist
4 år sedan
senast redigerad:4 år sedan

Årets absoluta trend 2016 sägs ju vara hållbarhet / sustainability. Ge DITT tips på hur man få in detta tänk i sitt hem eller inredning på ett eller sätt! Något som du gjort själv eller planerar att göra? Stort som smått! (Motivera gärna också varför andra borde göra ditt tips!)

Brockloch Bothy · Mer info

Kommentarer (10)

 • Carl Palmquist
  4 år sedan

  Jag och min tjej hittade faktiskt gamla frukt/grönsakskartonger på gatan efter matmarknad som blev mycket snygga efter avtvättning att ha i köket för förvaring. Lite vintage känsla med exotiskt brand tryck på. Snyggare än bilden jag hittade, men bara för att ett exempel.. !! :)

  Kristoffer Hellkvist thanked Carl Palmquist
  Det bästa svaret
 • Elvira Dahlgren
  4 år sedan

  Vi brukar köpa en del vintage möbler på Blocket och Ebay/Tradera. Gillar även att fynda på antikaffärer och mässor. Att möblerna lever kvar i flera generationer är något som gör inredningen intressantare och möblerna används längre!

  Kristoffer Hellkvist thanked Elvira Dahlgren
 • Lisen Karlsson
  4 år sedan

  Kul idé med trälådorna! Jag försöker också tänka på hållbarhet och sopsorterar samt ger bort saker som jag inte vill ha kvar. En annan sak jag har tänkt på är att inte köpa så mycket prylar som går ur tiden efter en kort tidsperiod utan att faktiskt satsa på kvalitet från början. Därmed köper jag hellre färre och dyrare saker som jag verkligen vill ha, än billiga saker i stor mängd som jag ändå åker till tippen med efter ett par år. Det är nog den viktigaste förändringen som jag har gjort i min livsstil faktiskt.

  Kristoffer Hellkvist thanked Lisen Karlsson
 • PRO
  HH Inredning Finsnickeri
  4 år sedan

  Gällande möbler och inredning köpa lite dyrare. Detta går i allmänhet att renovera både en och två gånger.

  Kristoffer Hellkvist thanked HH Inredning Finsnickeri
 • PRO
  Emma Johnson Trädgårdsdesign
  4 år sedan

  Vi försöker dra vårt strå till stacken med att handla nästan allt på Blocket och loppis. Det är otroligt vad man fyndar - och pengen räcker desto längre!


  Ha en fin fredag,

  Emma

  Kristoffer Hellkvist thanked Emma Johnson Trädgårdsdesign
 • PRO
  Madeleines Trädgård
  4 år sedan
  Vi odlar egna grönsaker, frukt och örter! Hållbart och betydligt godare än det man hittar i dagligvaruhandeln
  Kristoffer Hellkvist thanked Madeleines Trädgård
 • Kristoffer Hellkvist
  Författare
  4 år sedan
  Ändrades senast: {last_modified_time}4 år sedan

  @HH Inredning Finsnickeri Det kan jag hålla med om! Kvalitet lönar sig oftast i långa loppet. @Emma Johnson Trädgårdsdesign Jag brukar också använda blocket och det känns helt rätt att få tag i bra möbler och prylar som använts redan, mer effektiv användning istället för att bara stödja massproduktion! ;) @Madeleines Trädgård Närodlat är bäst sägs det ju! Och närmre än så kommer man ju inte.. @Carl Palmquist Mycket snyggt med fruktboxar!

 • PRO
  Lina by the bay
  4 år sedan

  Mitt tips och också sättet jag brukar jobba på i mina inredningsprojekt är att jag kikar vad som finns i hemmet idag och försöker återanvända det. Antingen på ett nytt ställe eller genom att upcycla möbeln eller produkten. Det kan räcka med lite färg, nytt tyg, ta bort ramen på postern, addera några kuddar till gamla tråkiga soffan och så vidare.

 • PRO
  Graffiti och Inredning av Pernilla
  4 år sedan

  Måla eller tapetsera med miljömärkta produkter, gäller både väggar, golv och möbler. Har nästan bara ärvda möbler hemma.

 • PRO
  Sophia Wallgren
  4 år sedan

  Köp handgjort lokalproducerat konsthantverk som är långsamt tillverkat med mycket omtanke.

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.