Frejgatan 15 skandinavisk-badrum
Spara1,5kStäll en frågaSkriv ut

Frejgatan 15

Henrik Nero
URL
http://alexanderwhite.se/
Minimalistisk inredning av ett mellanstort badrum med dusch, med släta luckor, grå skåp, en kantlös dusch, vit kakel, vita väggar, klinkergolv i keramik, keramikplattor och med dusch som är öppen — Houzz

De som är gästredaktörer på Houzz säger:

STIL & Inredning har lagt till detta i Badrumstrend 2018: Fräscha upp och förnya med hjälp från experten
7. Runda speglarSupertrendigt! Det finns ett mindre utbud av runda speglar hos badrumsleverantörerna, men du kan absolut välja en spegel från vilken möbelbutik som helst. Då hakar du dessutom på trenden om att frångå de mer klassiska badrumsmöblerna. På bilden gör spegelns träram att hela badrummet uppfattas mjukare och mer ombonat än om det hade varit en vanlig, infälld spegel.
STIL & Inredning har lagt till detta i Experttipset som gör stela rum mysigare
Spegel spegel på väggen där…Den omåttligt populära runda spegeln är helt klart här för att stanna. Den tillför så mycket till ett rum att den helt enkelt blivit en inredningsdetalj att räkna med! Den blir både konstverk och spegel, mjukar upp, känns lekfull och gör att rum känns större – ja, funktionerna och variationerna är många och det är också därför den passar in på så många ställen i våra hem. Använd den för att mjuka upp ett hårt och neutralt badrum. Med endast en detalj har du lyckats skapa ett personligt och hemtrevligt uttryck.

Houzz-medlemmar har lämnat kommenterar om följande:

Stephen Murdoch har lagt till detta i 4631 69th St Bathroom Inspiration
Another bright basement bathroom idea.

Bläddra bland över 18 miljoner heminredningsfoton på Houzz