63 konstnärer & konsthantverkare Torslanda, Västra Götalands län

Konst kändes i flera år svårt, krångligt och kanske inte till för alla. Idag ser det som tur var annorlunda ut. Konstnärer har idag kommit närmare sina kunder och vill man anlita en formgivare, keramiker eller konstnär i Torslanda, Västra Götalands län så är inte steget långt ifrån att komma i kontakt med en. Mer
Shirin Moarefi - Working part time with my art and active in Gothenburg, Sweden and have customers around the... Läs mer
 • 073-544 29 99
 • Göteborg
Konstnär Gith Weidenmo, Art of Weidenmo Att måla, få använda min kreativitet är min stora passion. Jag målar... Läs mer
 • 073-230 40 70
 • Mölndal
Vi säljer handmålad abstrakt och modern konst, oljemålningar och canvastavlor. Hos oss hittar du unika tavlor... Läs mer
 • 070-855 44 40
 • Askloster
Akvarellmålare Lena Nilebäck Jag är uppvuxen i Ljungskile men bosatt i Trollhättan sedan många år. Mycket tid... Läs mer
 • 073-093 38 34
 • Trollhättan
Illustratör och konstnär bosatt i Norge, ursprungligen från Sverige. Gör både illsustrationer i svartvitt och... Läs mer
 • 4797838501
 • Frillesås
Florist and artist crazy about flowers, nature and garden life! Welcome to contact me if you see anything of... Läs mer
 • 070-293 26 06
 • Gråbo
Från den egna horisonten ser man det ingen annan ser, eller ser tingen ur ett alldeles eget perspektiv. För mig... Läs mer
 • 070-733 56 78
 • Västra Frölunda
 • 070-520 30 24
 • Göteborg
Photographic prints, graphic posters and interior design products created by Pernilla Algede. The products,... Läs mer
 • 070-310 02 11
 • Göteborg
Här kommer jag dela med mig lite mer av mitt skapande. Det kommer finnas bilder, men jag kommer även släppa in er... Läs mer
 • Borås
X Läs mer
 • 073-593 10 27
 • Kungsbacka
To be able to work with what you love, must be one of the greatest things in life, besides love, family and... Läs mer
 • 079-345 91 98
 • Göteborg
Ateljén och Galleriet ligger i historiska lokaler på Postgatan 4, vid Kronhuset mitt i centrala Göteborg.... Läs mer
 • 073-147 06 62
 • Göteborgs stad
En sida för min konst jag skapar! Är du intresserad av en tavla eller har en idé till en tavla så hör av dig! Läs mer
 • 076-160 41 42
 • Göteborg
Efter många års erfarenhet av grafisk formgivning och marknadsföring valde Maria att 2012 starta Svarre Art. ... Läs mer
 • 070-999 36 10
 • Mölnlycke
Utvalda omdömen om Konstnärer & Konsthantverkare i Torslanda, Västra Götalands län
Shirin Moarefi
Konstnärer & Konsthantverkare i Torslanda, Västra Götalands län
"Jag köpte en jätte fin tavla från Shirin Moarefi. Kommer att köpa några till från henne snart igen. Shirins tavlor är färgglada och vackra, och gör en glad."
- idaanvarian
Konstnär Gith Weidenmo, Art of Weidenmo
Konstnärer & Konsthantverkare i Torslanda, Västra Götalands län
"Gith er en utrolig inspirerende kunstner der formår at formidler sine indre følelser gennem sine malerier. Jeg er specielt begejstret for hendes abstrakte landskaber hvor hendes lys skaber en vidunderlig atmosfære."
- erik_stougaard
Konstlagret.se
Konstnärer & Konsthantverkare i Torslanda, Västra Götalands län
"Superbra service på mässan. Valde mellan olika motiv och fick hjälp med frågor kring vad som skulle passa hemma. Tavlan är fantastiskt fin och jag har fått så många komplimanger från vänner. Kan varmt rekommendera att köpa tavlor. Kommer bli fler köp framöver"
- karin_m_adamsson
Akvarellmålare Lena Nilebäck
Konstnärer & Konsthantverkare i Torslanda, Västra Götalands län
"Vi har köpt 2 tavlor, som vi uppskattar mycket, av Lena på en mycket trevligt anordnad utställning på Smögen. Positivt med utställningen var att Lena själv var närvarande och berättade såväl om motiven som arbetet att framställa målningarna. Vi återkommer gärna på kommande utställningar och följer Lena på Facebook. Hälsningar Lisbeth Boman"
- goran_b_boman
Artist Emma Dahlgren
Konstnärer & Konsthantverkare i Torslanda, Västra Götalands län
"Emma Dahlgren är en fantastisk konstnär som lägger ned mycket tid och energi i sina tavlor. Hon målar unik och vacker konst som fångar ens intresse och får igång fantasin!"
- Hans Johansson
Hanna Herngren
Konstnärer & Konsthantverkare i Torslanda, Västra Götalands län
"Har köpt tavlor av Hanna som är helt fantastiska. Mkt begåvad och duktig konstnär! Kan varmt rekommendera henne och hennes verk!"
- Emma
Konstnär Hanna Ekegren
Konstnärer & Konsthantverkare i Torslanda, Västra Götalands län
"Otroligt begåvad konstnär, som jag personligen tycker är så duktig. Livfullt & fantasifullt med rötter i det enkla. Färgglatt men ändå mystiskt."
- Studiokreativ
Mats Wieslander
Konstnärer & Konsthantverkare i Torslanda, Västra Götalands län
"Vi har anlitat och rekommenderat Mats Wieslander under flera år åt många inredningskunder där Mats konst har passat. Ofta har vi i samråd med Mats kunnat utgå ifrån vissa färger i inredningen, så har Mats skapat sin fina abstrakta konst utifrån det. Med väldigt många nöjda kunder som resultat! Han är väldigt lyhörd och lätt att samarbeta med. Vilket även många kunder har sagt. En stor fördel med Mats är att han även arbetar med 3D visualiseringar så att han kan göra ett utkast där kunden kan se en skiss på konsten i sitt eget hem."
- Studio A3
Marina Björklund
Konstnärer & Konsthantverkare i Torslanda, Västra Götalands län
"Jag kan bara lyfta på hatten för konsten Marina Björklund skapar, jag blir glad, berörd och varm i hjärtat när jag ser hennes alster. Har en tavla hemma i mitt vardagsrum och jag blir lika glad varje gång jag ser den och det är flera gånger om dagen:-). Marina har aldrig missat en deadline och är mycket duktig på avslut och uppföljning för att nästa jobba ska bli ännu bättre."
- madde57
Registrera din verksamhet här utan kostnad – Läs mer

Vad kan man anlita svenska konstnärer till?


Konsthantverk är perfekt att blanda upp en annars modern och trendig inredning med. Genom att jobba med träsnideri, skulpturer och keramik får man en mer personlig och genuin touch på sitt hem. Anlitar man en svensk konstnär får man även möjlighet till att beställa precis det man själv är ute efter men som kan vara svårt att få tag på när man letar bland den konst som ligger ute till salu. Anlitar man en porträttmålare i Torslanda kan man få en exklusiv tavla av hela familjen och jobbar man med en skulptör kan man få till den perfekta skulpturen för trädgården. Svenskt hantverk är verkligen fantastiskt och går att hitta i flera olika material, design samt pris.

Vad kostar det att anlita kända svenska konstnärer?


Självklart kommer priset vara beroende av hur pass känd konstnären hunnit bli inom sitt område. Konstnärer som blivit uppmärksammade kostar generellt lite mer än en konsthantverkare som precis börjat sin karriär. Därmed inte sagt att det går att hitta fantastiskt svenskt hantverk från människor som kanske fortfarande utbildar sig eller precis startat eget.

Det är omöjligt att säga vad ett specifikt jobb kommer att kosta. Är man intresserad av en konstnär i Torslanda, Västra Götalands län kan man se vad denna gjort tidigare och till vilket pris konsten har sålts- både på auktion och i nyproduktion. Det bästa är att ta kontakt med krukmakeri, skulptörer eller den typ av hantverkare man är ute efter för att få information om vad ett visst objekt skulle kosta.
Storstäder med experter