417 experter inom möbler & inredning Malmö, Skåne län

Malmö / 50 km
Möbler & Inredning
115 av 417 experter

Utvalda omdömen för experter inom möbler & inredning Malmö, Skåne län

LLLP by Nicholas Rose
experter inom möbler & inredning Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor22 juni 2016
Jeg har købt en række møbler hos LLLP og man får utrolig god vejledning og har mange muligheder for individuelle løsninger. Nicholas en en god rådgiver, kvaliteten er høj, og betingelserne fair; jeg valgte at få møblet monteret og det gik smidigt og med gode råd oveni. LLLP har et bestemt look og design, og er man til det, kan jeg kun anbefale dem varmt.
Campo&Co Intérieur
experter inom möbler & inredning Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor28 september 2016
Vi har købt en sofa i læder. Vi besøgte butik og fik en fantastisk oplevelse/service. Den model vi ønskede var ikke på lager. Der var rigtig god information vedr. levering. Alt i alt en virkelig god oplevelse og vi vil vende tilbage, samt anbefale Campo&Co Intèrieur til alle vi kommer i snak med.
CarpEnter Cph
experter inom möbler & inredning Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor18 januari 2019
Jeg fik lavet et super lækkert sofabord! Både processen og produktet er helt i top og jeg nyder dagligt resultatet i min stue.
Paustian
experter inom möbler & inredning Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 4 av 5 stjärnor23 maj 2016
Super flotte designer- og kvalitetsmøbler i høj standard, som passer perfekt til den profil, vi har i virksomheden. Den imødekommende og professionelle service gør, at vi er rigtig glade for det gode samarbejde .
Cozy Living Copenhagen
experter inom möbler & inredning Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor24 februari 2016
Jag har köpt varor från Cozy Living i många år och de är väldigt bra och pålitliga att jobba med. De håller en hög kvalitet på sina varor och de är duktiga på design. De har hög leveranssäkerhet och är något försenat så hör de alltid av sig. Eventuella problem som dyker upp löser de alltid på ett bra sätt. Sen är de väldigt trevliga också:-)
canvasbutik.se
experter inom möbler & inredning Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor19 januari 2017
Snabbt & smidigt från hemsidan till beställning och sist men inte minst leverans. Även hjälpsamma vid inredningstips & funderingar. Rekommenderas varmt!
gRETRO Design
experter inom möbler & inredning Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor2 december 2015
Vi konsulterade gRETRO Design för ett homestylinguppdrag av en visningslägenhet i samband med ett event och de var med under hela dagen med sitt professionella och engagerade bemötande av våra besökare. gRETRO Design skapade ett levande och harmoniskt hem med sina tidstypiska möbler och rekvisita och som vi och de fick mycket beröm för. Vi kan varmt rekommendera gRETRO Design till liknande uppdrag.
Elobina
experter inom möbler & inredning Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor7 november 2015
Jag är konstnär och använder mig utav Elobina som trycker upp mina kuddfodral. Jag är väldigt nöjd med kvalitén på materialet och de är väl sydda. Nu väntar jag på att mina siden sjalar som jag precis beställt ska komma också. Det ska bli spännande att se hur resultatet blir på dem. Kan varmt rekommendera detta företag. //Rebecka
ZebraCollection
experter inom möbler & inredning Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor7 september 2015
Att styla och fotografera med Zebra Collections är ett rent nöje med mycket kärlek och super trevligt bemötande! Deras produkter får en inredares hjärta att vilja styla och skapa fina lifestyle sessions så att de kommer i rätt koncept! Ett varumärke med hög kvalite och mjuk/god komfort!!
Nordic Design Collective
experter inom möbler & inredning Malmö, Skåne län
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor31 oktober 2016
Nordic Design Collective is our reseller for Yndlingsting's products in Sweden. Maria and her team are doing a great job promoting our products throughout high quality media coverage. They are taking good care of us as designers and providing an excellent customer service for the consumer. It is a true pleasure collaborating with Maria and her team from Nordic Design Collective.
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.