Måttanpassade persienner & rullgardiner

Få experthjälp med ditt projekt
Måttanpassade persienner & rullgardiner
115 av 48 experter

Utvalda omdömen för Måttanpassade persienner & rullgardiner Nära mig

Soberdesign
Måttanpassade persienner & rullgardiner
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor3 november 2015
Vi är otroligt nöjda med Jessicas arbete, vårt hus är nu som nytt med otroligt smakfulla färger och textilier som går ton i ton. Jessica var på hembesök och tittade på hur det såg ut hos oss och vilka möbler vi hade innan hon sen kom tillbaka med sitt förslag. Förslaget var exakt vad vi ville ha, vi visste bara inte om det själva! Underbart att vi kunde välja mellan 3 tapeter och inte 3000, här hade hon redan innan valt ut vad som skulle passa oss och vår stil. Sober design rekommenderas varmt!
Madero InterioR
Måttanpassade persienner & rullgardiner
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor11 december 2019
Otroligt skicklig och inspirerande! Jag valde Mariana för att fixa gardiner till alla fönster i min nya lägenhet och kan varmt rekommendera henne vidare! 1) Mariana var alltid positiv och hade stort tålamod med mina olika funderingar 2) Hennes showroom är perfekt för att få inspiration och kunna välja bland vackra tyger & mönster 3) Processen var så enkelt med Mariana, tillmötesgående med tider, fixade allt från måttning, sömnad, upphängning. Upplevelsen var verkligen en personlig "one-stop-shop" med hög kvalité
Home Stories
Måttanpassade persienner & rullgardiner
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor26 september 2017
Vi fick hjälp med belysningsplanering i hela vårt hem och vi kan fortfarande inte förstå att det kunde bli så stor skillnad. Johanna som vi fick hjälp av hittade vår lägenhets karaktär och lyfte verkligen fram den. Det allra bästa är att vi nu har några av våra favoritföremål belysta och vi blir barnsligt förtjusta varje gång vi kommer hem. Tack för hjälpen! Vi kommer tillbaka när det är dags att sälja :)
Intro
Måttanpassade persienner & rullgardiner
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor14 november 2016
Intro Inred är vår samarbetspartner när det gäller homestyling & konsultationer. De håller en jämn hög nivå på sitt utförda arbete. Rekommenderar deras tjänster.
STUDIO gaselin
Måttanpassade persienner & rullgardiner
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor31 januari 2016
Tjejerna från STUDIO gaselin fick fria händer att fullmöblera min tomma lägenhet inför en försäljning. De gjorde ett fantastiskt jobb med att skapa en mysig retromodern stil. Det räckte med en visning för att lägenheten skulle bli såld. Jag är riktigt nöjd och vet vem jag ska vända mig till om jag behöver stylingtips till mitt nuvarande hem. Tack tjejer!!
BYASPLUND Interior & Light Designer
Måttanpassade persienner & rullgardiner
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor31 oktober 2018
BYASPLUND Interior & Light Designer hjälpte oss med uppgradering och installering av vår kontorsbelysning. Det var en otroligt smidigt process från start till slut, vi fick hjälp med allt från val av armaturer (inom den budget vi avsatt) till planering av installation, där Charlotte skötte allt med elektikterna och själva projektledningen. Vi är otroligt nöjda och ljuset har verkligen lyft kontoret och även våra humör!
Stockholm Werkstätte
Måttanpassade persienner & rullgardiner
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor23 september 2016
Joanna Ocias har en stilsäker formkänsla och använde sig av roliga lösningar när hon inredde vår lägenhet. Hon designade också vårt matbord och två taklampor som har väckt mycket beundran, både hos oss och hos våra besökare. Vi är mycket nöjda med Joannas arbete och uppskattar hennes förmåga att både lyssna in sin kund och det rum hon ska inreda.
Sparrow & Weston Interiors
Måttanpassade persienner & rullgardiner
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor18 september 2016
Det är inte lätt att få fram idéer som snurrar runt i någons huvud, förstå vad de vill ha och sedan leverera utöver det med en oväntad twist. Men Sparrow & Weston löste det no sweat. Det är fint, quirky och bekvämt hos oss nu. Precis som vi hade tänkt oss.
Minna design
Måttanpassade persienner & rullgardiner
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor21 februari 2019
Har använt mig av Minna Designs tjänster både i företaget och privat. De fick totalrenovera lokalen till min massage salong. Resultatet blev över förväntan! Marina är lyhörd, noggrann, ser vad du inte ser och vet vad du behöver, när du själv inte vet. Fantastisk på att hitta lösningar för utrymme och förvaring. Inte rädd att tänka utanför boxen och vågar använda färg. Hemma har hon hjälpt med färgval och tapeter, samt med att måla och tapetsera. Man är i trygga och framförallt erfarna händer när man väljer Minna Design.
My Room
Måttanpassade persienner & rullgardiner
Genomsnittligt omdöme: 5 av 5 stjärnor6 februari 2017
Ger mina varmaste rekommendationer! Av Maria får man personlig hjälp utifrån sin egna stil och sin egna ekonomi, är så tacksam!
Registrera ditt företag här kostnadsfritt - Mer info
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.