Houzz Logo Print
  1. Tvättstuga
  2. Golvfärg: Brun

3 863 foton på tvättstuga, med brunt golv

Your Huntley, IL Neighbor’s Kitchen Renovation
Your Huntley, IL Neighbor’s Kitchen Renovation
Advance Design Studio, Ltd.Advance Design Studio, Ltd.
After six years of living in their Huntley IL home, Chris and Meghan were tired of their dark, dingy, outdated kitchen and it was finally time for a long-anticipated change. “The kitchen is the place where we live, it’s where we do everything,” Meghan said. “It was important that it be a space where we wanted to be.” Meghan loves cooking and enjoys including their girls in healthy meal prepping, this led them to want a brighter, more enjoyable kitchen with increased functionality and improved storage. For Chris especially, the laundry room was an entirely dysfunctional eyesore. “We had a washer and a dryer, but it was all kind-of cobbled together!” Chris said. “There were always laundry piles everywhere, we weren’t really sure what we wanted to do in there, but it was time for us to make a change.” The mess of the space was stressful every time they walked in the door from the garage each day. Kids’ backpacks and shoes piled up haphazardly in the makeshift boot-bench closet left the family feeling disorganized and stressed. They needed space for folding clothes and locker cubbies to help keep the family organized. Having known Christine and Todd in the Huntley community for years, Chris and Meghan were familiar with their work. “We already trusted them personally and having seen their projects for years we knew they did top notch work. After we reviewed the initial round of designs, we knew that hiring them was definitely the right choice,” Meghan and Chris said. Although Chris had done a lot of work in their home himself, the kitchen and laundry room renovation was such a large undertaking that he didn’t want to steal time away from his family to spend what would surely be many long weekends doing the job himself. “That would not have been a wise choice for us,” Chris laughed. “Our designer, Michelle was very, very, easy to work with; anything we wanted to see or weren’t sure about, she went above and beyond to make this easy for us. She was easy to get hold of and always quick to respond,” the couple said. Michelle pulled ideas that mirrored the couple’s taste and style and was adept at directing the couple to limited choices that didn’t overwhelm them and kept the process moving. “I have a hard time making decisions. Michelle made the decision-making process so easy. I loved how she listened to what I liked and then presented three great options for me to choose from,” Meghan said. The main objectives for the kitchen were better storage solutions, they wanted the space to reflect their lifestyle and taste, and they wanted it to last for years with low maintenance. One of the first steps in creating a more functional kitchen was relocating the refrigerator, creating an improved workflow for the busy family. “We didn’t know that we could even move the refrigerator to a new location where it is now, that was something that we never would have thought of,” Chris said. “The new refrigerator location makes the kitchen feel so much bigger. We didn’t add any space, but our whole kitchen with the new design just seems like it’s so much larger than before!” Meghan said. The perimeter mist colored cabinets helped warm and brighten the entire room, while the graphite colored cabinets on the island added contrast. Using this fresh, clean color palette satisfied the couple’s desire for a bright space that was the exact opposite of what they had before. Organization accessories were also added to the cabinets such as a spice drawer tray and roll outs to create hidden convenience. “I absolutely love the hidden spices – it makes cooking so much more enjoyable!” Chris said. “And all the pull outs, and the double trash bin, who would think you could get so excited about organization!” the couple said in unison. One thing they hated in their original kitchen was how dark the space felt. Added lighting on the ceiling with the new light fixtures combined with the lighter cabinetry colors throughout solved this problem. “Our new kitchen has this warm, almost cozy feeling that our old kitchen never had, it’s just a space that I love spending my time in now,” Meghan said. The light airy feeling was accentuated with the use of floating white shelves on either side of the decorative range hood. “We have so much cabinetry space, the new design is amazing we actually have more storage space than we will ever need,” Meghan said. The island was extended to create more work surface and added space for stool seating. “The new island changes how we live. Now the kids can be in the kitchen with us, doing homework, eating breakfast, and the three of us have special dinners there when Chris is working late,” Meghan said. The Carrara Marmi Quartz countertops were chosen because they are, not only beautiful, but are made from hard-working material that doesn’t require maintenance. The white subway tile backsplash that wraps to the ceiling behind the focal point cooktop range/hood compliments the crisp white countertops perfectly, while brushed brass hardware and light fixtures keep the design fresh and new. The couple had a few fears at the beginning of the project, as most homeowners do. Their biggest fear was being out of their kitchen and laundry room for an extended time. The crew made it very easy for the family to work in a limited space keeping the washer and dryer hooked up the majority of the time, and also getting appliances working with minimal downtime. “They above and beyond accommodated us to get us through the process,” Meghan said. “They did a great job making sure we were as comfortable as possible throughout the process,” Chris added. “Our project manager DJ did a great job. He was very good at updating us on schedule changes, getting guys in as quickly as possible. Everyone that stepped in the house was nice and did great work,” said Chris. They thought Advance’s carpenter was phenomenal and were impressed when he took a conceptual idea from a photograph and worked with designer Michelle to create a one of a kind range/hood that has become the topic of conversation with friends and family who visit the new kitchen. “He was in our house literally every day for several weeks. He was easy to work with and good at what he did,” Meghan and Chris said. The focal point of the kitchen; a hand-crafted, custom-built ventilation hood was clad with handpicked reclaimed barnwood. Advance Design’s carpenter built the framework and the cladding to create a one-of-a-kind design element that the couple loves. “I think it was especially fun for him to create something unique from scratch, showcasing his talent in this area,” Meghan said. “I love that my kitchen is not like everyone else’s. I got to pick out the wood on my hood and watch it being built and was able to choose what pieces of wood went where on it. It’s totally unique.” Red Oak flooring was toothed-in throughout the kitchen and the rest of the first floor anywhere changes were made. Then the whole floor was refinished to tone down the orange undertones in the existing floor stain, ultimately changing the color complexion of the entire first floor. The result is a completely new feeling to the entire home. Renovating the laundry room was extremely important to Meghan and Chris, but they had trouble visualizing what the possibilities were for the seemingly small space. Michelle produced beautiful 3D illustrations that helped them envision the space in a whole new way. “I must have told Michelle 100 times that I am a visual person, seeing the designs in 3D made it so easy to make decisions and see what we could really do with our space,” Meghan said. A dividing wall and doorway were removed between the existing laundry room and hallway formerly containing a coat closet, providing space to design specialized graphite colored cabinetry matching the kitchen island to house custom storage cubbies for each family member. Adding the tall utility cabinetry in the new laundry area helped solve the storage issue, tucking away cleaning supplies, household items, and even the cat got its own cubby. “I love how everything is now hidden in its own space. I can’t tell you how much I hated coming home and seeing everything sitting around on counters,” Chris said. Electrical outlets were planned for the inside of utility cabinets, so devices could charge in hidden locations. Stacking the washer and dryer allowed for wider countertop space to provide a folding area and a special space for clothes to hang. “The way I do laundry has been completely transformed! I can actually fold clothes and hang them now right out of the washer and dryer,” Meghan said. “The end result in the kitchen and the laundry/mud room was an updated light and bright space, with a smarter work flow that better meets the needs of this family,” Michelle said. “I would totally recommend Advance Design,” Meghan said. “Sometimes I sit and just look at my kitchen and laundry room and think ‘Wow, I can’t believe I get to live here!’ It’s an understatement to say we love our new space.”
Fresh Farmhouse
Fresh Farmhouse
Becky Rose DesignBecky Rose Design
Idéer för att renovera en mellanstor vintage vita linjär vitt tvättstuga enbart för tvätt, med en undermonterad diskho, turkosa skåp, bänkskiva i kvarts, mörkt trägolv, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra, brunt golv, luckor med infälld panel och beige väggar
Laundry Room Envy! - DryAway
Laundry Room Envy! - DryAway
DryAway by Jilidoni DesignsDryAway by Jilidoni Designs
Idéer för ett mellanstort klassiskt grå parallellt grovkök, med en rustik diskho, luckor med infälld panel, vita skåp, grå väggar, klinkergolv i keramik, tvättmaskin och torktumlare byggt in i ett skåp och brunt golv
A Charming & Spacious Californian Bungalow Transformed
A Charming & Spacious Californian Bungalow Transformed
Tennille Joy InteriorsTennille Joy Interiors
Inspiration för en stor vintage vita linjär vitt tvättstuga, med en nedsänkt diskho, luckor med upphöjd panel, vita skåp, bänkskiva i kvarts, vitt stänkskydd, stänkskydd i stickkakel, mellanmörkt trägolv och brunt golv
Myers Park Residence
Myers Park Residence
Guthmann ConstructionGuthmann Construction
The built-ins hide the washer and dryer below and laundry supplies and hanging bar above. The upper cabinets have glass doors to showcase the owners’ blue and white pieces. A new pocket door separates the Laundry Room from the smaller, lower level bathroom. The opposite wall also has matching cabinets and marble top for additional storage and work space. Jon Courville Photography
Twin Hollows
Twin Hollows
Remedy Design FirmRemedy Design Firm
Inspiration för ett vintage vit parallellt vitt grovkök, med skåp i shakerstil, vita skåp, grå väggar, mellanmörkt trägolv, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och brunt golv
Laundry and Pantry Room
Laundry and Pantry Room
Allison Ramsey ArchitectsAllison Ramsey Architects
Inspiration för ett lantligt grå parallellt grått grovkök, med luckor med infälld panel, vita skåp, vita väggar, mellanmörkt trägolv, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och brunt golv
Anne Crescent, Brighton
Anne Crescent, Brighton
Key PieceKey Piece
Adrienne Bizzarri Photography
Inspiration för en mycket stor maritim linjär tvättstuga enbart för tvätt, med en undermonterad diskho, släta luckor, vita skåp, bänkskiva i kvarts, vita väggar, mellanmörkt trägolv, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och brunt golv
Whole Home Makeover
Whole Home Makeover
Remodeling by Classic HomesRemodeling by Classic Homes
The original ranch style home was built in 1962 by the homeowner’s father. She grew up in this home; now her and her husband are only the second owners of the home. The existing foundation and a few exterior walls were retained with approximately 800 square feet added to the footprint along with a single garage to the existing two-car garage. The footprint of the home is almost the same with every room expanded. All the rooms are in their original locations; the kitchen window is in the same spot just bigger as well. The homeowners wanted a more open, updated craftsman feel to this ranch style childhood home. The once 8-foot ceilings were made into 9-foot ceilings with a vaulted common area. The kitchen was opened up and there is now a gorgeous 5 foot by 9 and a half foot Cambria Brittanicca slab quartz island.
Traditional Laundry Room
Traditional Laundry Room
Inredning av en klassisk mellanstor linjär tvättstuga enbart för tvätt, med en undermonterad diskho, luckor med infälld panel, grå skåp, bänkskiva i koppar, grå väggar, mörkt trägolv, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och brunt golv
Armstrong-Rustic Hardwood
Armstrong-Rustic Hardwood
Stinson's Home Design CenterStinson's Home Design Center
Exempel på en liten klassisk linjär liten tvättstuga, med öppna hyllor, vita skåp, gröna väggar, mellanmörkt trägolv, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och brunt golv
Stately Rejuvenation
Stately Rejuvenation
Mountainwood HomesMountainwood Homes
The existing cabinets in the laundry room were painted. New LVP floors, countertops, and tile backsplash update the space.
Idéer för stora vintage u-formade vitt tvättstugor enbart för tvätt, med en undermonterad diskho, skåp i shakerstil, grå skåp, bänkskiva i kvarts, vitt stänkskydd, stänkskydd i mosaik, grå väggar, vinylgolv, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och brunt golv
Hope Mountian
Hope Mountian
Syndicate ArchitectsSyndicate Architects
Inspiration för en mellanstor lantlig grå linjär grått tvättstuga enbart för tvätt, med en nedsänkt diskho, luckor med upphöjd panel, skåp i mörkt trä, bänkskiva i betong, vita väggar, mellanmörkt trägolv, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och brunt golv
Granite
Granite
Integrated Resources GroupIntegrated Resources Group
Idéer för en liten amerikansk linjär liten tvättstuga, med vita skåp, granitbänkskiva, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra, släta luckor, beige väggar, mörkt trägolv och brunt golv
Spacious Laundry Room with a View
Spacious Laundry Room with a View
Nautilus HomesNautilus Homes
This spacious laundry room is conveniently tucked away behind the kitchen. Location and layout were specifically designed to provide high function and access while "hiding" the laundry room so you almost don't even know it's there. Design solutions focused on capturing the use of natural light in the room and capitalizing on the great view to the garden. Slate tiles run through this area and the mud room adjacent so that the dogs can have a space to shake off just inside the door from the dog run. The white cabinetry is understated full overlay with a recessed panel while the interior doors have a rich big bolection molding creating a quality feel with an understated beach vibe. One of my favorite details here is the window surround and the integration into the cabinetry and tile backsplash. We used 1x4 trim around the window , but accented it with a Cambria backsplash. The crown from the cabinetry finishes off the top of the 1x trim to the inside corner of the wall and provides a termination point for the backsplash tile on both sides of the window. Beautifully appointed custom home near Venice Beach, FL. Designed with the south Florida cottage style that is prevalent in Naples. Every part of this home is detailed to show off the work of the craftsmen that created it.
Mace River Ranch 39-1 "Cape Cod"
Mace River Ranch 39-1 "Cape Cod"
Paradigm Construction CompanyParadigm Construction Company
David Fish, Blu Fish Photography
Amerikansk inredning av ett mellanstort parallellt grovkök, med en undermonterad diskho, granitbänkskiva, mellanmörkt trägolv, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra, skåp i shakerstil, vita skåp, brunt golv och grå väggar
So Colonial Ave
So Colonial Ave
Designed 2 SellDesigned 2 Sell
Idéer för mellanstora vintage tvättstugor enbart för tvätt, med en nedsänkt diskho, skåp i shakerstil, vita skåp, träbänkskiva, grå väggar, mörkt trägolv och brunt golv
Bungalow Basement Renovation
Bungalow Basement Renovation
Kate Bendewald Interior Design (KBID)Kate Bendewald Interior Design (KBID)
Lantlig inredning av ett mellanstort linjärt grovkök, med en undermonterad diskho, släta luckor, vita skåp, träbänkskiva, vita väggar, mörkt trägolv, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och brunt golv
Neal
Neal
Planning and Building, IncPlanning and Building, Inc
Idéer för att renovera en liten vintage vita l-formad vitt tvättstuga enbart för tvätt, med en nedsänkt diskho, skåp i shakerstil, vita skåp, marmorbänkskiva, vita väggar, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra, mörkt trägolv och brunt golv
Beach Style Laundry Room
Beach Style Laundry Room
Inspiration för en maritim tvättstuga, med en tvättpelare och brunt golv

3 863 foton på tvättstuga, med brunt golv

1
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Houzz använder cookies och liknande teknik för att anpassa min upplevelse med relevant innehåll och det bästa Houzz produkter och tjänster kan erbjuda mig. Genom att klicka 'Acceptera' accepterar jag detta, så som det vidare beskrivs i Houzz Cookie Policy. Jag kan avvisa icke-essentiella cookies genom att klicka 'Administrera preferenser'.