Kommentarer (1)
Tack för att du rapporterar den här kommentaren. Ångra
Natta Mårtensson

vi har vår cdförvaring under trappan. vi tyckte det var så tråkigt att gå ner till källaren tidigare men nu är det en naturlig del av huset

1 gillar    

Liknande artiklar

Estetisk elektronik: 8 teknikprylar som hör till designens finrum
Strunta i att köpa möbler med inbyggt ljudsystem eller dolda laddningsstationer– nu är även elektroniken estetiskt tilltalande.
Läs artikeln
Mest läst 10 sorters sängbord du troligen aldrig tänkt på
Trodde du att du visste hur ett nattduksbord måste se ut? Tänk om och ställ in väskor, pallar och gungor bredvid sängen.
Läs artikeln
Internationellt Houzz Tour: Liten men funktionell retro-chic lägenhet i München
Inredningsbloggaren Igor Josifovic strategi för att möblera sitt lilla hem är ett tecken på hans öga för detaljer och passion för design.
Läs artikeln
Inredning & dekoration Vita soffor – Allt du behöver veta för att våga slå till
Är du sugen på en vit soffa men är orolig för fläckar och smuts? Här kommer en guide till allt du behöver veta inför ditt vita soffköp.
Läs artikeln
Inredning & dekoration Färger som utmanar vår sobert svenska smak
Det blir lätt att man tar till det snyggt och stilsäkert vita när man inreder, men att släppa på konventionerna och våga kulör är befriande.
Läs artikeln
Utomhus Trädgårdsexperten: "Så skapar du en färgsymfoni i rabatten"
Visst finns det nyanser som passar bättre ihop än andra, men visste du också hur viktigt det är att du skiljer mellan varma och kalla toner?
Läs artikeln
Utomhus Trädgård: Inspireras av starka höstfärger
Flammande lönnar, stolta björkar och vippande höstanemoner – det finns många härliga växter och träd att fresta med i trädgården på hösten.
Läs artikeln
Internationellt Houzz Tour: Sommarhuset i Skagen som lever i harmoni med sand och hav
Nedsänkt i sanddynerna och nästan omfamnat av naturen finns ett sommarhus med en smart planlösning ritat av Kassow Arkitekter.
Läs artikeln
Kök Designikon: AGA-spisen och dess okända svenska historia
Visste du att AGA ursprungligen stod för AB Svenska Gasaccumulator och att den nu så brittiska spisen är en genomsvensk uppfinning?
Läs artikeln