waterfront house archipelago

Waterfront house Archipelago

Bild på ett stort funkis allrum med öppen planlösning, med ett finrum, grå väggar och betonggolv —  Houzz
Relaterade fotoämnen
Detta foto har inga frågor

Se vad Houzz-redaktörerna säger:

amanda_ternblad
Amanda Ternblad la till detta i 10 heta inredningstips från era svenska favorithem31 maj 2017

“När man jobbar med cementgolv är det bra att kombinera dem med lyxiga material som sammet eller silke, det ger en bra kontrast mot det kalla golvet. Lägg också till en massa kuddar på golvet, och gärna renhudar och andra skinn.”För att dela av ett stort öppet rum använder sig André av några beprövade tekniker. “Det enklaste sättet är som här, att använda mattor. De skapar olika öar i rummet och man känner tydligt att detta är vardagsrumsdelen. Rumavskiljare och vikskärmar älskar jag, och de är också trendiga nu. De kan lätt köpas på auktion. När det gäller köksavdelningen, använde jag det långa bordet som en markör och ställde det i samma riktning som arbetsytorna.”BERÄTTA! Vilket är ditt allra bästa inredningsknep?

saranorrman
Sara Norrman la till detta i Houzz Tour: Färgstarkt och vågat i verklighetens Solsidan25 augusti 2016

Insidan med dess råa cementväggar och öppna planlösning är inte den lättaste att inreda. Men André har aldrig låtit sådana tankar stå i vägen – hans första inredningsprojekt startades redan när han var 12. “Mina föräldrar reste bort över helgen, och jag bestämde mig för att badrumsgolvet behövde ett lyft,” berättar han. “Det skulle matcha det terrakottafärgade kaklet mycket bättre tyckte jag, om det målades vitt. Men självklart hade jag inte rätt sorts färg, så när min pappa sedan duschade fick han en massa kladdig vit färg på fötterna…”Andrés karriär sträcker sig över flera kontinenter, och över alla sorters ytor och rum – från en yacht, till fester och heminredning. “Jag har stylat och inrett privata hem, restauranger, designplåtningar, hotell, kontor, och till och med Globen i Stockholm.” Men hans första jobb var som art director för ett magasin i Holland, som sedan ledde honom till Sydafrika. “Jag började med att inreda semesterhem för utlänningar i Kapstaden. Det var en yrkesdanande tid för mig, eftersom jag tog till mig den afrikanska kärleken till färg och mörka träslag.”När det gäller stora ytor som i Waterfront House, är starka färger viktiga, tycker André. Han bestämde sig för den kraftiga orangea färgen, och hittade sedan en enorm matta som var proportionellt förenlig med det stora rummet, följt av en maffig soffa. Matta, bord, Posh Living. Soffa, kuddar, Amsterdam Living. Antika karmstolar, Bukowskis

Detta kommenterar "Houzzers" på:

houfari2001
houfari2001 la till detta i TG11 juli 2019

LIVING ROOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Vardagsrum med liknande färger
Modern Farmhouse Ranch Renovation
Robin Road
Transitional Great Room
Smarthomes Interiors - Searchfield Homes
River Oaks Renovation
Collector's Loft
Квартира в сталинском доме.
Northern Exposure
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.