Såld Hemse
Såld Hemse
Home by Dean fastighetsförmedling AB
Inspiration för mellanstora lantliga linjära beige kök och matrum, med en rustik diskho, vita skåp, träbänkskiva, vitt stänkskydd, stänkskydd i tunnelbanekakel, vita vitvaror, ljust trägolv, beiget golv och släta luckor
Rural Holiday Home
Rural Holiday Home
Studio Dean
The exposed wooden beams are one of our favorite features of this property. We love how they look combined with the dark concrete feature wall and the black kitchen and the way they contrast the light natural paint on the walls.
CONTEMPORARY CRAFTSMAN | Palo Alto
CONTEMPORARY CRAFTSMAN | Palo Alto
Carrington Hill Designs, Inc.
Foto på ett mellanstort amerikanskt u-kök, med en dubbel diskho, skåp i mellenmörkt trä, vitt stänkskydd, ljust trägolv, en köksö, rostfria vitvaror, stänkskydd i keramik, brunt golv och skåp i shakerstil
Cedar View Lodge
Cedar View Lodge
Lohss Construction
Idéer för rustika sovrum, med beige väggar, mellanmörkt trägolv, en öppen hörnspis och en spiselkrans i sten
ISLES KITCHEN
ISLES KITCHEN
Kate Roos Design LLC
Andrea Rugg Photography
Inspiration för stora l-kök, med en undermonterad diskho, luckor med infälld panel, grå skåp, marmorbänkskiva, grått stänkskydd, stänkskydd i keramik, klinkergolv i porslin, en köksö och rostfria vitvaror
Auloa Mist - Master Suite Remodel
Auloa Mist - Master Suite Remodel
MOKULUA High Performance Builder
Idéer för att renovera ett vintage walk-in-closet, med luckor med infälld panel, vita skåp och mellanmörkt trägolv
Aventura Park Square Furnished Models
Aventura Park Square Furnished Models
NOW by Steven G
Turn-key packages by NOW by Steven G
Exempel på ett mellanstort modernt hemmabibliotek, med ett fristående skrivbord, beiget golv och grå väggar
Lakefront Timber Frame Home and Pavillions
Lakefront Timber Frame Home and Pavillions
KohlMark Architects and Builders
The design of this home was driven by the owners’ desire for a three-bedroom waterfront home that showcased the spectacular views and park-like setting. As nature lovers, they wanted their home to be organic, minimize any environmental impact on the sensitive site and embrace nature. This unique home is sited on a high ridge with a 45° slope to the water on the right and a deep ravine on the left. The five-acre site is completely wooded and tree preservation was a major emphasis. Very few trees were removed and special care was taken to protect the trees and environment throughout the project. To further minimize disturbance, grades were not changed and the home was designed to take full advantage of the site’s natural topography. Oak from the home site was re-purposed for the mantle, powder room counter and select furniture. The visually powerful twin pavilions were born from the need for level ground and parking on an otherwise challenging site. Fill dirt excavated from the main home provided the foundation. All structures are anchored with a natural stone base and exterior materials include timber framing, fir ceilings, shingle siding, a partial metal roof and corten steel walls. Stone, wood, metal and glass transition the exterior to the interior and large wood windows flood the home with light and showcase the setting. Interior finishes include reclaimed heart pine floors, Douglas fir trim, dry-stacked stone, rustic cherry cabinets and soapstone counters. Exterior spaces include a timber-framed porch, stone patio with fire pit and commanding views of the Occoquan reservoir. A second porch overlooks the ravine and a breezeway connects the garage to the home. Numerous energy-saving features have been incorporated, including LED lighting, on-demand gas water heating and special insulation. Smart technology helps manage and control the entire house. Greg Hadley Photography
Natural alderwood kitchen
Natural alderwood kitchen
WoodMaster
Clear conversion varnish finish / select alder / shaker style door with a 45 degree inside edge / pre-finished maple plywood interiors / flat crown molding.
Major Home Remodel
Major Home Remodel
Kerr Construction, Inc.
Idéer för vintage badrum, med ett badkar med tassar
Rustic Basement Remodel
Rustic Basement Remodel
Melanie by Design
Photo Credit: Dust Studios, Elena Kaloupek
Inspiration för en industriell källare utan fönster, med grå väggar, heltäckningsmatta och beiget golv
Saint Paul Craftsman
Saint Paul Craftsman
David Heide Design Studio
Architecture & Interior Design: David Heide Design Studio Photography: William Wright
Bild på ett amerikanskt l-kök, med en rustik diskho, luckor med infälld panel, skåp i mellenmörkt trä, granitbänkskiva, stänkskydd i tunnelbanekakel, rostfria vitvaror, mörkt trägolv och grått stänkskydd
Living Room
Living Room
Rachel Reider Interiors
Idéer för ett modernt vardagsrum, med grå väggar och heltäckningsmatta
Santiam Kitchen
Santiam Kitchen
Kaufman Homes, Inc.
Photo by: Rick Keating
Idéer för ett stort modernt l-kök, med en enkel diskho, släta luckor, skåp i mellenmörkt trä, bänkskiva i koppar, grått stänkskydd, stänkskydd i sten, rostfria vitvaror och en köksö
Mary Fisher Designs
Mary Fisher Designs
Mary Fisher Designs
Foto på ett mellanstort funkis kök, med släta luckor och skåp i ljust trä
三角形の家 Triangle Haus
三角形の家 Triangle Haus
株式会社seki.design
LDK photo: akiyoshi fukuzawa
Inspiration för moderna matplatser
Vintage Kitchen Remodel
Vintage Kitchen Remodel
The Kitchen Studio of Glen Ellyn
  Download our free ebook, Creating the Ideal Kitchen. DOWNLOAD NOW   The homeowners came to us looking to update the kitchen in their historic 1897 home. The home had gone through an extensive renovation several years earlier that added a master bedroom suite and updates to the front façade. The kitchen however was not part of that update and a prior 1990’s update had left much to be desired. The client is an avid cook, and it was just not very functional for the family. The original kitchen was very choppy and included a large eat in area that took up more than its fair share of the space. On the wish list was a place where the family could comfortably congregate, that was easy and to cook in, that feels lived in and in check with the rest of the home’s décor. They also wanted a space that was not cluttered and dark – a happy, light and airy room. A small powder room off the space also needed some attention so we set out to include that in the remodel as well. See that arch in the neighboring dining room? The homeowner really wanted to make the opening to the dining room an arch to match, so we incorporated that into the design. Another unfortunate eyesore was the state of the ceiling and soffits. Turns out it was just a series of shortcuts from the prior renovation, and we were surprised and delighted that we were easily able to flatten out almost the entire ceiling with a couple of little reworks. Other changes we made were to add new windows that were appropriate to the new design, which included moving the sink window over slightly to give the work zone more breathing room. We also adjusted the height of the windows in what was previously the eat-in area that were too low for a countertop to work. We tried to keep an old island in the plan since it was a well-loved vintage find, but the tradeoff for the function of the new island was not worth it in the end. We hope the old found a new home, perhaps as a potting table. Designed by: Susan Klimala, CKD, CBD Photography by: Michael Kaskel For more information on kitchen and bath design ideas go to: www.kitchenstudio-ge.com
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.