99 230 foton på tvättstuga

Ivanhoe
Ivanhoe
Sally Feeney Interior Design Pty Ltd
Compact Laundry and Powder Room. Photo: Mark Fergus
Idéer för ett litet klassiskt beige linjärt grovkök, med en undermonterad diskho, skåp i shakerstil, beige skåp, granitbänkskiva, klinkergolv i porslin, en tvättpelare, grått golv, beige väggar och stänkskydd i keramik
Broadmoor
Broadmoor
Oakwood Homes
Colorado Homes
Inspiration för mellanstora klassiska grovkök, med en tvättpelare, beige väggar och beiget golv
Ivy Cottage - New Oak framed single storey extension
Ivy Cottage - New Oak framed single storey extension
NK Living
Inspiration för små lantliga linjära beige tvättstugor enbart för tvätt, med träbänkskiva, vita väggar, ljust trägolv och beiget golv
Spatia
Spatia
Arclinea NY
Have a tiny New York City apartment? Check our Spatia, Arclinea's kitchen and storage solution that offers a sleek, discreet design. Spatia smartly conceals your kitchen, laundry and storage, elegantly blending in with any timeless design.
Pound Ridge, Laundry Room
Pound Ridge, Laundry Room
Tarallo Kitchen and Bath, Inc.
Klassisk inredning av en grå grått tvättstuga, med en tvättpelare
Sammamish Lakefront Design & Build
Sammamish Lakefront Design & Build
Michelle Yorke Interior Design LLC
We used a delightful mix of soft color tones and warm wood floors in this Sammamish lakefront home. Project designed by Michelle Yorke Interior Design Firm in Bellevue. Serving Redmond, Sammamish, Issaquah, Mercer Island, Kirkland, Medina, Clyde Hill, and Seattle. For more about Michelle Yorke, click here: https://michelleyorkedesign.com/ To learn more about this project, click here: https://michelleyorkedesign.com/sammamish-lakefront-home/
Luxury Lake Home
Luxury Lake Home
Zawadski Homes Inc.
Custom laundry room with under-mount sink and floral wall paper.
Idéer för att renovera en stor maritim vita l-formad vitt tvättstuga enbart för tvätt, med en undermonterad diskho, släta luckor, blå skåp, bänkskiva i kvarts, grå väggar och en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra
MC 531
MC 531
S&S Signature Millworks, Inc.
Idéer för att renovera ett funkis grå parallellt grått grovkök, med en undermonterad diskho, skåp i shakerstil, skåp i mellenmörkt trä, vita väggar, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och grått golv
Master Laundry Room Contemporary for Entertaining
Master Laundry Room Contemporary for Entertaining
Heritage Design Studio
Functional Utility Room, located just off the Dressing Room in the Master Suite allows quick access for the owners and a view of the private garden. Room size: 7'8" x 8' Ceiling height: 11'
Brookhaven Remodel
Brookhaven Remodel
Restructure Studio
Restructure Studio's Brookhaven Remodel updated the entrance and completely reconfigured the living, dining and kitchen areas, expanding the laundry room and adding a new powder bath. Guests now enter the home into the newly-assigned living space, while an open kitchen occupies the center of the home.
Haus BB
Haus BB
Ferreira | Verfürth Architekten
Inspiration för en mellanstor funkis vita linjär vitt tvättstuga enbart för tvätt och med garderob, med en nedsänkt diskho, släta luckor, vita skåp, träbänkskiva, vitt stänkskydd, vita väggar, klinkergolv i keramik och grått golv
Madison, Virginia
Madison, Virginia
TC 2 Design, Inc
Lantlig inredning av en tvättstuga
Laundry Room
Laundry Room
Style Revamp Finish Carpentry
Who loves laundry? I'm sure it is not a favorite among many, but if your laundry room sparkles, you might fall in love with the process. Style Revamp had the fantastic opportunity to collaborate with our talented client @honeyb1965 in transforming her laundry room into a sensational space. Ship-lap and built-ins are the perfect design pairing in a variety of interior spaces, but one of our favorites is the laundry room. Ship-lap was installed on one wall, and then gorgeous built-in adjustable cubbies were designed to fit functional storage baskets our client found at Costco. Our client wanted a pullout drying rack, and after sourcing several options, we decided to design and build a custom one. Our client is a remarkable woodworker and designed the rustic countertop using the shou sugi ban method of wood-burning, then stained weathered grey and a light drybrush of Annie Sloan Chalk Paint in old white. It's beautiful! She also built a slim storage cart to fit in between the washer and dryer to hide the trash can and provide extra storage. She is a genius! I will steal this idea for future laundry room design layouts:) Thank you @honeyb1965
Transitional Laundry Room
Transitional Laundry Room
Inspiration för en vintage vita linjär vitt tvättstuga, med en rustik diskho, skåp i shakerstil, grå skåp, vita väggar, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och svart golv
Lake of Bays Cottage
Lake of Bays Cottage
Cranberry Hill Kitchens
Exempel på en mellanstor klassisk linjär tvättstuga enbart för tvätt, med en rustik diskho, bänkskiva i kvarts, grå väggar, marmorgolv, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra, skåp i shakerstil och grå skåp
A little bit of glam
A little bit of glam
Jennifer Pacca Interiors
Inredning av en klassisk tvättstuga
Gull Lake MI Lake Home
Gull Lake MI Lake Home
YZDA | Yoshida + Zanon Design Atrium
Ashley Avila Photography
Idéer för att renovera en lantlig vita linjär vitt tvättstuga enbart för tvätt, med en rustik diskho, skåp i shakerstil, beige skåp, brunt golv, bänkskiva i koppar och grå väggar
Your Huntley, IL Neighbor’s Kitchen Renovation
Your Huntley, IL Neighbor’s Kitchen Renovation
Advance Design Studio, Ltd.
After six years of living in their Huntley IL home, Chris and Meghan were tired of their dark, dingy, outdated kitchen and it was finally time for a long-anticipated change. “The kitchen is the place where we live, it’s where we do everything,” Meghan said. “It was important that it be a space where we wanted to be.” Meghan loves cooking and enjoys including their girls in healthy meal prepping, this led them to want a brighter, more enjoyable kitchen with increased functionality and improved storage. For Chris especially, the laundry room was an entirely dysfunctional eyesore. “We had a washer and a dryer, but it was all kind-of cobbled together!” Chris said. “There were always laundry piles everywhere, we weren’t really sure what we wanted to do in there, but it was time for us to make a change.” The mess of the space was stressful every time they walked in the door from the garage each day. Kids’ backpacks and shoes piled up haphazardly in the makeshift boot-bench closet left the family feeling disorganized and stressed. They needed space for folding clothes and locker cubbies to help keep the family organized. Having known Christine and Todd in the Huntley community for years, Chris and Meghan were familiar with their work. “We already trusted them personally and having seen their projects for years we knew they did top notch work. After we reviewed the initial round of designs, we knew that hiring them was definitely the right choice,” Meghan and Chris said. Although Chris had done a lot of work in their home himself, the kitchen and laundry room renovation was such a large undertaking that he didn’t want to steal time away from his family to spend what would surely be many long weekends doing the job himself. “That would not have been a wise choice for us,” Chris laughed. “Our designer, Michelle was very, very, easy to work with; anything we wanted to see or weren’t sure about, she went above and beyond to make this easy for us. She was easy to get hold of and always quick to respond,” the couple said. Michelle pulled ideas that mirrored the couple’s taste and style and was adept at directing the couple to limited choices that didn’t overwhelm them and kept the process moving. “I have a hard time making decisions. Michelle made the decision-making process so easy. I loved how she listened to what I liked and then presented three great options for me to choose from,” Meghan said. The main objectives for the kitchen were better storage solutions, they wanted the space to reflect their lifestyle and taste, and they wanted it to last for years with low maintenance. One of the first steps in creating a more functional kitchen was relocating the refrigerator, creating an improved workflow for the busy family. “We didn’t know that we could even move the refrigerator to a new location where it is now, that was something that we never would have thought of,” Chris said. “The new refrigerator location makes the kitchen feel so much bigger. We didn’t add any space, but our whole kitchen with the new design just seems like it’s so much larger than before!” Meghan said. The perimeter mist colored cabinets helped warm and brighten the entire room, while the graphite colored cabinets on the island added contrast. Using this fresh, clean color palette satisfied the couple’s desire for a bright space that was the exact opposite of what they had before. Organization accessories were also added to the cabinets such as a spice drawer tray and roll outs to create hidden convenience. “I absolutely love the hidden spices – it makes cooking so much more enjoyable!” Chris said. “And all the pull outs, and the double trash bin, who would think you could get so excited about organization!” the couple said in unison. One thing they hated in their original kitchen was how dark the space felt. Added lighting on the ceiling with the new light fixtures combined with the lighter cabinetry colors throughout solved this problem. “Our new kitchen has this warm, almost cozy feeling that our old kitchen never had, it’s just a space that I love spending my time in now,” Meghan said. The light airy feeling was accentuated with the use of floating white shelves on either side of the decorative range hood. “We have so much cabinetry space, the new design is amazing we actually have more storage space than we will ever need,” Meghan said. The island was extended to create more work surface and added space for stool seating. “The new island changes how we live. Now the kids can be in the kitchen with us, doing homework, eating breakfast, and the three of us have special dinners there when Chris is working late,” Meghan said. The Carrara Marmi Quartz countertops were chosen because they are, not only beautiful, but are made from hard-working material that doesn’t require maintenance. The white subway tile backsplash that wraps to the ceiling behind the focal point cooktop range/hood compliments the crisp white countertops perfectly, while brushed brass hardware and light fixtures keep the design fresh and new. The couple had a few fears at the beginning of the project, as most homeowners do. Their biggest fear was being out of their kitchen and laundry room for an extended time. The crew made it very easy for the family to work in a limited space keeping the washer and dryer hooked up the majority of the time, and also getting appliances working with minimal downtime. “They above and beyond accommodated us to get us through the process,” Meghan said. “They did a great job making sure we were as comfortable as possible throughout the process,” Chris added. “Our project manager DJ did a great job. He was very good at updating us on schedule changes, getting guys in as quickly as possible. Everyone that stepped in the house was nice and did great work,” said Chris. They thought Advance’s carpenter was phenomenal and were impressed when he took a conceptual idea from a photograph and worked with designer Michelle to create a one of a kind range/hood that has become the topic of conversation with friends and family who visit the new kitchen. “He was in our house literally every day for several weeks. He was easy to work with and good at what he did,” Meghan and Chris said. The focal point of the kitchen; a hand-crafted, custom-built ventilation hood was clad with handpicked reclaimed barnwood. Advance Design’s carpenter built the framework and the cladding to create a one-of-a-kind design element that the couple loves. “I think it was especially fun for him to create something unique from scratch, showcasing his talent in this area,” Meghan said. “I love that my kitchen is not like everyone else’s. I got to pick out the wood on my hood and watch it being built and was able to choose what pieces of wood went where on it. It’s totally unique.” Red Oak flooring was toothed-in throughout the kitchen and the rest of the first floor anywhere changes were made. Then the whole floor was refinished to tone down the orange undertones in the existing floor stain, ultimately changing the color complexion of the entire first floor. The result is a completely new feeling to the entire home. Renovating the laundry room was extremely important to Meghan and Chris, but they had trouble visualizing what the possibilities were for the seemingly small space. Michelle produced beautiful 3D illustrations that helped them envision the space in a whole new way. “I must have told Michelle 100 times that I am a visual person, seeing the designs in 3D made it so easy to make decisions and see what we could really do with our space,” Meghan said. A dividing wall and doorway were removed between the existing laundry room and hallway formerly containing a coat closet, providing space to design specialized graphite colored cabinetry matching the kitchen island to house custom storage cubbies for each family member. Adding the tall utility cabinetry in the new laundry area helped solve the storage issue, tucking away cleaning supplies, household items, and even the cat got its own cubby. “I love how everything is now hidden in its own space. I can’t tell you how much I hated coming home and seeing everything sitting around on counters,” Chris said. Electrical outlets were planned for the inside of utility cabinets, so devices could charge in hidden locations. Stacking the washer and dryer allowed for wider countertop space to provide a folding area and a special space for clothes to hang. “The way I do laundry has been completely transformed! I can actually fold clothes and hang them now right out of the washer and dryer,” Meghan said. “The end result in the kitchen and the laundry/mud room was an updated light and bright space, with a smarter work flow that better meets the needs of this family,” Michelle said. “I would totally recommend Advance Design,” Meghan said. “Sometimes I sit and just look at my kitchen and laundry room and think ‘Wow, I can’t believe I get to live here!’ It’s an understatement to say we love our new space.”
Baker Project
Baker Project
Finished Painting, LLC
Idéer för en stor lantlig parallell tvättstuga, med en allbänk, skåp i shakerstil, vita skåp, flerfärgade väggar, mellanmörkt trägolv, en tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och brunt golv
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.