Det finns dem som vill ha ett hem som ser ut som många andras, och det är absolut inget fel med det. Man ska alltid inreda precis så som man vill och man känner för, och det spelar ingen roll hur någon annan har hemma hos sig. Sen finns det såklart också dem som älskar annorlunda inredning, och allra helst lever i ett eklektiskt hem! Kanske inspireras man av bohemisk inredning eller helt enkelt bara gillar att blanda stilar hej vilt. Oavsett vad man än gillar, så är det eviga tipset att alltid inreda precis så som man vill, något som inte minst passar ju en eklektisk stil. Att skapa ett annorlunda hus behöver inte vara så svårt så länge man går på magkänslan!

Hur skapar jag ett eklektiskt hem?


I grund och botten så handlar eklektisk stil om att blanda allt möjligt, och på så vis skapa nästan en helt egen stil. Hur man går till väga för att uppnå det varierar såklart från person till person och från hem till hem, men ofta så sker det genom att man samlar på sig en hel del grejer över åren. Och det är såklart aldrig för sent att börja! När man hittar lite annorlunda inredningsdetaljer och design så ska man helt enkelt köpa det, och till slut så kommer man en dag märka att man lever i ett ekletiskt hus eller i en eklektisk lägenhet. Det är inte bara ekonomiskt då man så att säga inte behöver göra sig av med grejer utan kan behålla allt, utan dessutom kan man hitta billiga detaljer som passar perfekt in i eklektisk inredning på loppmarknader eller second hand. Ett eklektiskt hem är med andra ord inget som man bör stressa fram, utan här passar det gamla uttrycket om att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge väl in!
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.