VILLA AT HSR
VILLA AT HSR
Raja Watwe Associates
Bild på ett orientaliskt allrum
Covered Lanai
Covered Lanai
Architectural Design & Construction
Tropical Light Photography.
Inspiration för en mellanstor orientalisk rektangulär pool, med spabad och naturstensplattor
Japanese Garden in Manhattan
Japanese Garden in Manhattan
New Eco Landscapes
Asian courtyard garden in NYC.
Bild på en orientalisk trädgård
Redondo Beach Bathroom Remodels
Redondo Beach Bathroom Remodels
Custom Design & Construction
Utilizing the same wall tiles for the sink backsplash and shower niche, we were able to tie in the design and overall zen feel of this bathroom.
Idéer för ett mellanstort asiatiskt vit badrum, med skåp i shakerstil, grå skåp, en hörndusch, brun kakel, porslinskakel, klinkergolv i porslin, ett undermonterad handfat, bänkskiva i betong, brunt golv och dusch med gångjärnsdörr
Innis Arden Residence
Innis Arden Residence
Hoshide Wanzer Architects
Eden Arts
Inspiration för ett mellanstort orientaliskt hus, med två våningar
Garner Residence
Garner Residence
AquaTerra Outdoors
This modern pool with an industrial style has all the bells and whistles including: precast concrete water feature wall, precast concrete water feature wall, ipe deck, modern ipe shade arbor and precast concrete outdoor kitchen. Photography: Daniel Driensky
Dining Area - Navpad
Dining Area - Navpad
Pavan Infratech
Idéer för orientaliska matplatser, med vita väggar och vitt golv
InDesign3
InDesign3
Johnny Violango
Beautiful Japanese Maple Tree ...
Idéer för orientaliska trädgårdar
Japanese Garden
Japanese Garden
Bio Friendly Gardens
Exempel på en asiatisk bakgård
三田の家
三田の家
澤村昌彦建築設計事務所
Idéer för att renovera ett orientaliskt vardagsrum, med beige väggar och brunt golv
Japanese Garden and Dojo
Japanese Garden and Dojo
Exterior Worlds Landscaping & Design
Carl Mayfield
Inspiration för mellanstora asiatiska trädgårdar i delvis sol längs med huset, med en trädgårdsgång och naturstensplattor
Gable House
Gable House
B DESIGN 24 Studio
Idéer för att renovera en orientalisk anpassad ovanmarkspool längs med huset
KITCHEN
KITCHEN
Sudaiva Studio
A galley kitchen with a dual tone blue and beige combination features a letter box window opening to the kitchen garden.
Inredning av ett asiatiskt avskilt svart svart parallellkök, med släta luckor, skåp i ljust trä, flerfärgad stänkskydd, vita vitvaror, svart golv och flera köksöar
甲陽園の家2 / House in Koyoen 2
甲陽園の家2 / House in Koyoen 2
藤原・室 建築設計事務所
藤原・室建築設計事務所 撮影:矢野紀行(矢野紀行写真事務所)
Inspiration för asiatiska allrum
M邸
M邸
ELD INTERIOR PRODUCTS (株式会社 イールドインテリアプロダクツ)
高台の立地による眺望が楽しめる洋室。L時型の窓はFIX部分と引き戸で構成されている。窓奥の台は腰を掛けたり横になリやすい奥行きに。 photo by Shinichiro Uchida
Exempel på ett asiatiskt allrum, med beige väggar, mellanmörkt trägolv och brunt golv
Florida Catio renovation
Florida Catio renovation
Square Paws
Mario Arbore
Idéer för att renovera ett orientaliskt uterum, med glastak
Sarvatobhadra
Sarvatobhadra
VB Design Studio
Foto på ett orientaliskt barnrum
L-Shaped Modular kitchen
L-Shaped Modular kitchen
Shadhili Export (OPC) Pvt Ltd
L-shape Kitchen Add color and style to your kitchen with a splash of red, an appetite stimulant. Combined with a few neutral cabinets and countertop and backsplash this gorgeous kitchen features a balanced look and boasts ample space for all your needs.  Features an easy to clean kitchen countertop and a backsplash to protect your walls. Features built-in appliances that come with this kitchen. All kitchen features are customizable according to your tastes.
Att gilla och inspireras av en speciell stil när det kommer till hus och hem är inget ovanligt, vi gillar helt enkelt att sätta prägel på våra hem. Ibland har det dock inte bara att göra med hur det ser ut rent estetiskt, utan också hur det känns att befinna sig i olika rum i ens hem. För den som gillar asiatisk inredning och wabi sabi så är det absolut så på många olika plan. För inte bara kan japansk och kinesisk inredning vara riktigt snyggt, om man inreder sitt hus eller sin lägenhet i den stilen så påverkar det känslan i hela huset. Zen är inte sällan ett ledord, och att skapa ett japanskt hus, varför inte mitt i den svenska skogen, lockar en hel del människor av många olika anledningar. Och det med all rätt, den asiatiska stilen på inredning och arkitektur är verkligen väldigt lockande!

Hur skapar jag ett avslappnande hem?


Allt fler tycker att det är viktigare och viktigare att ens hem är en frizon. När vardagen på många sätt är stressig så kan det vara så otroligt skönt att komma hem till en plats som verkligen andas lugn och ro och zen. Med en japansk inredningsstil så ligger just lugnet ofta nära till hands, och om man låter sig inspireras av japansk arkitektur och wabi sabi inredning bör man kunna lyckas skapa just en fristad i sitt hem. Med det sagt så betyder det inte att japanska hem och kinesisk arkitektur alltid är lugnande. Det blir helt enkelt vad man gör det till, men asiatisk design är alltid ett tips för den som vill skapa lugn i hemmet.

Hur får jag in det asiatiska i mitt hus?


Om man länge har gått och sneglat på asiatisk inredning men fortfarande inte har gjort några förändringar i sitt hem så kan det vara svårt att veta vart man ska börja. Man kan inte direkt slänga ut allt det, exempelvis, skandinaviska för att ge plats till japansk design över en natt, utan det får helt enkelt växa fram. Ett tips kan vara att börja med ett rum, eller varför inte fokusera på att skapa en japansk trädgård? Man måste bara börja någonstans, sen brukar resten komma allt eftersom så länge man tar det lugnt och ger det tid att växa fram. Visst skapar en staty i form av Buddah asiatiska vibbar, men det är långt ifrån allt man behöver för att skapa ett helt asiatiskt hem. Det tar den tid det tar!
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.