Tvåfärgat kök: foton, design och inspiration

Simone & Stevie's House - Muswell Hill
Simone & Stevie's House - Muswell Hill
A2studioA2studio
Rick McCullagh
Foto på ett nordiskt vit kök, med en undermonterad diskho, släta luckor, vitt stänkskydd, svarta vitvaror, betonggolv, en köksö och grått golv
Various projects
Various projects
General Woodcraft Inc.General Woodcraft Inc.
Bild på ett vintage l-kök, med en undermonterad diskho, skåp i shakerstil, vita skåp, vitt stänkskydd, rostfria vitvaror, mellanmörkt trägolv och en köksö
Heights Kitchen Remodel
Heights Kitchen Remodel
Carla Aston | Interior DesignerCarla Aston | Interior Designer
Learn more about this kitchen remodel at the link above. Email me at carla@carlaaston.com to receive access to the list of paint colors used on this project. Title your email: "Heights Project Paint Colors".
Hitta den rätta lokala yrkespersonen för ditt projekt
Hitta de bästa inredarna och renoveringsproffsen på Houzz.
Needham Kitchen
Needham Kitchen
Venegas and CompanyVenegas and Company
Idéer för ett klassiskt vit kök, med rostfria vitvaror, granitbänkskiva, luckor med infälld panel, vita skåp, vitt stänkskydd och stänkskydd i tunnelbanekakel
Navy is a Neutral Ranch Remodel & Addition
Navy is a Neutral Ranch Remodel & Addition
KBG DesignKBG Design
Maritim inredning av ett stort vit vitt kök, med skåp i shakerstil, grått stänkskydd, rostfria vitvaror, ljust trägolv, en köksö, en rustik diskho, vita skåp, bänkskiva i koppar och brunt golv
Los Altos New Residence
Los Altos New Residence
Klopf ArchitectureKlopf Architecture
Klopf Architecture and Outer space Landscape Architects designed a new warm, modern, open, indoor-outdoor home in Los Altos, California. Inspired by mid-century modern homes but looking for something completely new and custom, the owners, a couple with two children, bought an older ranch style home with the intention of replacing it. Created on a grid, the house is designed to be at rest with differentiated spaces for activities; living, playing, cooking, dining and a piano space. The low-sloping gable roof over the great room brings a grand feeling to the space. The clerestory windows at the high sloping roof make the grand space light and airy. Upon entering the house, an open atrium entry in the middle of the house provides light and nature to the great room. The Heath tile wall at the back of the atrium blocks direct view of the rear yard from the entry door for privacy. The bedrooms, bathrooms, play room and the sitting room are under flat wing-like roofs that balance on either side of the low sloping gable roof of the main space. Large sliding glass panels and pocketing glass doors foster openness to the front and back yards. In the front there is a fenced-in play space connected to the play room, creating an indoor-outdoor play space that could change in use over the years. The play room can also be closed off from the great room with a large pocketing door. In the rear, everything opens up to a deck overlooking a pool where the family can come together outdoors. Wood siding travels from exterior to interior, accentuating the indoor-outdoor nature of the house. Where the exterior siding doesn’t come inside, a palette of white oak floors, white walls, walnut cabinetry, and dark window frames ties all the spaces together to create a uniform feeling and flow throughout the house. The custom cabinetry matches the minimal joinery of the rest of the house, a trim-less, minimal appearance. Wood siding was mitered in the corners, including where siding meets the interior drywall. Wall materials were held up off the floor with a minimal reveal. This tight detailing gives a sense of cleanliness to the house. The garage door of the house is completely flush and of the same material as the garage wall, de-emphasizing the garage door and making the street presentation of the house kinder to the neighborhood. The house is akin to a custom, modern-day Eichler home in many ways. Inspired by mid-century modern homes with today’s materials, approaches, standards, and technologies. The goals were to create an indoor-outdoor home that was energy-efficient, light and flexible for young children to grow. This 3,000 square foot, 3 bedroom, 2.5 bathroom new house is located in Los Altos in the heart of the Silicon Valley. Klopf Architecture Project Team: John Klopf, AIA, and Chuang-Ming Liu 
Landscape Architect: Outer space Landscape Architects 
Structural Engineer: ZFA Structural Engineers 
Staging: Da Lusso Design 
Photography ©2018 Mariko Reed 
Location: Los Altos, CA
 Year completed: 2017
Englewood Road SW12
Englewood Road SW12
UserUser
Matt Clayton Photography
Inredning av ett klassiskt svart svart kök, med en undermonterad diskho, släta luckor, svarta skåp, vitt stänkskydd, integrerade vitvaror, ljust trägolv, en köksö och beiget golv
Daw Park
Daw Park
Hills & City ConstructionHills & City Construction
Foto på ett stort funkis vit kök, med släta luckor, glaspanel som stänkskydd, ljust trägolv, flera köksöar, en undermonterad diskho, svarta skåp, grått stänkskydd och beiget golv
Northgate Kitchen
Northgate Kitchen
CarsonSpeer BuildersCarsonSpeer Builders
This mid-century modern was a full restoration back to this home's former glory. The vertical grain fir ceilings were reclaimed, refinished, and reinstalled. The floors were a special epoxy blend to imitate terrazzo floors that were so popular during this period. The quartz countertops waterfall on both ends and the handmade tile accents the backsplash. Reclaimed light fixtures, hardware, and appliances put the finishing touches on this remodel. Photo credit - Inspiro 8 Studios
Quimby
Quimby
risa boyer architecturerisa boyer architecture
Josh Partee
Bild på ett mellanstort retro vit vitt l-kök, med en undermonterad diskho, släta luckor, bänkskiva i kvarts, vitt stänkskydd, stänkskydd i keramik, rostfria vitvaror, ljust trägolv, en köksö, vita skåp och beiget golv
Blackshire
Blackshire
MARCUSSE CONSTRUCTIONMARCUSSE CONSTRUCTION
Foto på ett stort skandinaviskt vit kök, med en rustik diskho, skåp i shakerstil, bänkskiva i kvartsit, vitt stänkskydd, stänkskydd i tunnelbanekakel, svarta vitvaror, ljust trägolv, en köksö och beiget golv
Saratoga Mediterranean Residence
Saratoga Mediterranean Residence
Ryan Rosene PhotographyRyan Rosene Photography
Mediterranean home nestled into the native landscape in Northern California.
Exempel på ett stort, avskilt medelhavsstil grå grått l-kök, med klinkergolv i keramik, beiget golv, en rustik diskho, luckor med profilerade fronter, beige skåp, granitbänkskiva, beige stänkskydd, stänkskydd i terrakottakakel, rostfria vitvaror och en köksö
Hervieu Paris 15ème
Hervieu Paris 15ème
Architecte d'intérieur - Marion DériotArchitecte d'intérieur - Marion Dériot
Bild på ett funkis vit vitt kök, med släta luckor, beige skåp, marmorbänkskiva, vitt stänkskydd, stänkskydd i marmor, mellanmörkt trägolv, en köksö och beiget golv
Double Bay residence II
Double Bay residence II
Horizon - Residential & Commercial BuildersHorizon - Residential & Commercial Builders
Design by SAOTA Architects in Association TKD Architects Engineers Acor Consultants
Idéer för att renovera ett stort funkis brun brunt kök, med släta luckor, en undermonterad diskho, skåp i mellenmörkt trä, svart stänkskydd, glaspanel som stänkskydd, integrerade vitvaror, en halv köksö och beiget golv
Coastal Terraced House
Coastal Terraced House
Studio DeanStudio Dean
This re-imagined open plan space where a white gloss galley once stood offers a stylish update on the traditional kitchen layout. Individually spaced tall cabinets are recessed in to a hidden wall to the left to create a sense of a wider space than actually exists and the removal of all wall cabinets opens out the room to add much needed light and create a vista. Focus is drawn down the kitchen elongating it once more with the use of patterned tiles creating a central carpet. Katie Lee
Jerry & Belinda
Jerry & Belinda
Savvy KitchensSavvy Kitchens
Inspiration för ett funkis kök, med släta luckor, svarta skåp, vitt stänkskydd, svarta vitvaror och en köksö
Luxury in-frame kitchen
Luxury in-frame kitchen
First Impressions KitchensFirst Impressions Kitchens
Constructed from Ash and painted in a satin finish, this Baystone shaker in-frame is a range full of character and charm. The use of ‘Calico’ and ‘Mineral’ units make this kitchen feel light and airy. Bespoke colours used in images: Calico & Mineral. See this kitchen on our website http://firstimpressionskitchens.co.uk/bespoke/baystone/
Simply MOD
Simply MOD
Lucy Johnson Interior DesignLucy Johnson Interior Design
Dale Lang
Bild på ett mellanstort funkis kök, med en köksö, släta luckor, bänkskiva i kvarts, rostfria vitvaror, en undermonterad diskho, bambugolv, skåp i ljust trä, blått stänkskydd och glaspanel som stänkskydd
Duboce Park Industrial Modern
Duboce Park Industrial Modern
Regan Baker Design Inc.Regan Baker Design Inc.
Stylish brewery owners with airline miles that match George Clooney’s decided to hire Regan Baker Design to transform their beloved Duboce Park second home into an organic modern oasis reflecting their modern aesthetic and sustainable, green conscience lifestyle. From hops to floors, we worked extensively with our design savvy clients to provide a new footprint for their kitchen, dining and living room area, redesigned three bathrooms, reconfigured and designed the master suite, and replaced an existing spiral staircase with a new modern, steel staircase. We collaborated with an architect to expedite the permit process, as well as hired a structural engineer to help with the new loads from removing the stairs and load bearing walls in the kitchen and Master bedroom. We also used LED light fixtures, FSC certified cabinetry and low VOC paint finishes. Regan Baker Design was responsible for the overall schematics, design development, construction documentation, construction administration, as well as the selection and procurement of all fixtures, cabinets, equipment, furniture,and accessories. Key Contributors: Green Home Construction; Photography: Sarah Hebenstreit / Modern Kids Co.

Tvåfärgat kök: foton, design och inspiration

Barrington Kitchen
Barrington Kitchen
UserUser
Idéer för vintage brunt kök, med luckor med glaspanel
1
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Houzz använder cookies och liknande teknik för att anpassa min upplevelse med relevant innehåll och det bästa Houzz produkter och tjänster kan erbjuda mig. Genom att klicka 'Acceptera' accepterar jag detta, så som det vidare beskrivs i Houzz Cookie Policy. Jag kan avvisa icke-essentiella cookies genom att klicka 'Administrera preferenser'.