1. Fasad
  2. Typ av fasad: Shingel

1 343 foton på hus

Daniel Island Residence 1
Daniel Island Residence 1
Architrave
Tripp Smith
Inspiration för ett stort maritimt brunt hus, med tre eller fler plan, valmat tak och tak i mixade material
Private River House
Private River House
Bernardon
John Jenkins-Photography-Image Source, Inc.
Idéer för stora vintage bruna trähus, med tre eller fler plan, valmat tak och tak i shingel
Beach Beauty
Beach Beauty
ABT Custom Homes, LLC
Three story modern farmhouse though located on the East Coast of Virginia combines Southern charm with a relaxing California vibe.
Inredning av ett lantligt stort vitt hus, med tre eller fler plan, fiberplattor i betong och sadeltak
Classic Lake House
Classic Lake House
Glas Associates
A custom, craftsman-style lake house Photo by Ashley Avila Photography
Inredning av ett amerikanskt stort blått hus, med tre eller fler plan, blandad fasad, sadeltak och tak i shingel
Marshal Road Residenc
Marshal Road Residenc
Archology, LLC
The cable rails on the upper balcony provide safety without obscuring the views from the glazing openings above.
Inspiration för stora moderna grå hus, med två våningar, valmat tak och tak i metall
Whole Home Renovation & Addition - Westwood, MA
Whole Home Renovation & Addition - Westwood, MA
J.P. Hoffman Design Build
We designed and built a 2-story, 2-stall garage addition on this Cape Cod style home in Westwood, MA. We removed the former breezeway and single-story, 2-stall garage and replaced it with a beautiful and functional design. We replaced the breezeway (which did not connect the garage and house) with a mudroom filled with space and storage (and a powder room) as well as the 2-stall garage and a main suite above. The main suite includes a large bedroom, walk-in closest (hint - those two small dormers you see) and a large main bathroom. Back on the first floor, we relocated a bathroom, renovated the kitchen and above all, improved form, flow and function between spaces. Our team also replaced the deck which offers a perfect combination of indoor/outdoor living.
Mountain Timber
Mountain Timber
TKP Architects
Bild på ett mycket stort rustikt flerfärgat hus, med två våningar, sadeltak och tak i shingel
Georgian Colonial Classical Addition
Georgian Colonial Classical Addition
12/12 Architects & Planners
Klassisk inredning av ett mellanstort brunt hus, med tegel, halvvalmat sadeltak, tak med takplattor och tre eller fler plan
House of “ KOMOREBI”  木漏れ日
House of “ KOMOREBI” 木漏れ日
menakaimai architects
Project Type : Residential Location : Ethul Kotte Land Area :3267 sqft ( 12 p ) Architects : Archt. Sameera Dharmasena (menakaimai design studio) : Archt. Menaka Karunarathna (menakaimai design studio) Structural Engineering : Eng Sajeewa Edirrisingha Write-up : Archt. Navoda Rthnayaka Photographs : Amila Rathnayaka (Amila Rathnayaka photography) Just as the eyes are the windows to a person’s soul, a house is a window to its architect’s aspirations. The residence for Mr. Alex and family at Ethul Kotte is a perfect example for this, which is an open book with multiple layers. From the entrance to the rooftop, each space creates a specific impression and reveals a little more about the users, as it has been perfectly captured by the architect. The house is located at the further end of a narrow drive-way, almost hidden from view with its dark façade and greenery, and sits in a compact lot that opens to a marsh at its rear end. With its cladded wall of cement blocks with a unique imprint and the line of bamboo covering the length of the front wall, the boundaries are defined effortlessly while drawing focus to the main entrance. Earthy feeling created at this point heavily dwells on the solidity of the materials and the muted color palette, which is juxtaposed by the lightness of the timber gate, perforated external façade and screen of vines flowing down from the rooftop. Upon entering, the ambiance of the house changes from its somber guarded exterior to a bright and spacious interior that completely opens to its surroundings. The floating staircase that climbs along the dark titanium wall and the adjoining courtyard run through the full height of the building, merging the solids and the voids at all levels. Spatial organization in the house is predominantly in three layers and each section of a floor has a clear demarcation between the public and private spaces. Spaciousness is achieved through the simplicity of the spaces, minimalistic furniture and muted tones that are complemented by the complete openness created by the glass facades covering the full height of the spaces. Another noticeable feature is the landscaping where thick low hedges are broken by thin trees to mimic a rampart that characterizes the intermediate space between the interior and boundary of the site, which is demarcated by the alternating solids and voids of the boundary fence. The ground level creates a warm, welcoming ambiance that is ideal for entertaining guests. From the lines of textures and materials used, to heights and orientations of furniture, each element complements each other to add volume and composure to the space. A peculiar feature is a subtle inspiration from Japanese architecture that is visible in the sharp lines and several decorative features, which enhance the ambiance with splashes of vibrancy created by the simple, yet colorful elements. While the open living-dining space is a subtle fusion between a modern western living space and the Sri Lankan lifestyle that welcomes nature and social interactions, privacy of adjoining spaces such as the kitchen and bedroom is ensured by isolation made pleasant by their private courtyards. Gradually gracing a visitor at the extended landing of the first floor is the calming sight of the full height cross formed by light filtering through crafted gaps on the wall which becomes a feature and an open shrine. This , seamless flows to the rest of the floor with its vibrant, spacious family living room and TV lobby a that connects all these well as the custom-designed bedrooms The ambiance of each room voices the unique needs and tastes of its user, while the private balcony screened from the outside by a perforated aluminum façade and a screen of vines, creates an intimate niche. A significant feature is the glazed walls of the master bedroom, which are only screened by thick canvas shades that open to a mesmerizing sunset and a view of the marsh. This makes one question the concepts of privacy traditionally Sri Lankans, whereas the user appears to be embracing the vulnerability in openness and enjoying the soothing beauty in nature through the same. The second floor is mostly the rooftop garden and bar, which is a multi-functional space ideal for a small gathering. The curtain of creepers covering the full height glass façade separating the bar and open terrace creates a significant change in ambiance by defining the cozy, timber interior of the bar, against the outdoor-, where the monotonous greenery is only broken by a splash of red from the punctured cover of a service staircase running to the upper rooftop level. The uniqueness is in how each space caters for contrast in transition between ambiances spanning from an intimate, mystic bar area ideal for isolation, to a lively social space creates a unique mood compared to the rest of the house. The rooftop thus completes the transition of spaces from open and interactive interior to a mind-palace and a garden that inspires the soul. “I think that my job is to observe people and the world, and not to judge them; I always hope To position myself away from so-called conclusions; I would like to leave everything wide open To all the possibilities in the world.” -Haruki Murakami- Layering is a key feature in this design, which is evident in how the façade filters inwards from the curtain of greenery, permeable panel and the external wall, as well as the spatial structure of the interior. The linear form of the building, where the living spaces completely open-out through the glazed facades at the rear end of each floor merges these family-spaces with the neighborhood, which avoids complete isolation of the family. Thus, the design is inspired by the need for a sense of freedom in the residents, while allowing the house to become a place for escape when desired.
Southold Exterior
Southold Exterior
G.B. Construction and Development, Inc.
This charming ranch on the north fork of Long Island received a long overdo update. All the windows were replaced with more modern looking black framed Andersen casement windows. The front entry door and garage door compliment each other with the a column of horizontal windows. The Maibec siding really makes this house stand out while complimenting the natural surrounding. Finished with black gutters and leaders that compliment that offer function without taking away from the clean look of the new makeover. The front entry was given a streamlined entry with Timbertech decking and Viewrail railing. The rear deck, also Timbertech and Viewrail, include black lattice that finishes the rear deck with out detracting from the clean lines of this deck that spans the back of the house. The Viewrail provides the safety barrier needed without interfering with the amazing view of the water.
Porch Talk House
Porch Talk House
Richard Bubnowski Design LLC
Main Entrance
Inspiration för stora beige hus, med två våningar, valmat tak och tak i metall
Alliance Residence
Alliance Residence
Emeritus
Exempel på ett maritimt beige hus, med två våningar, sadeltak och tak i shingel
The Agra | Medina, WA
The Agra | Medina, WA
JayMarc Homes
Pacific Northwest Craftsman home
Idéer för stora amerikanska bruna hus, med två våningar, sadeltak och tak i shingel
Marshal Road Residenc
Marshal Road Residenc
Archology, LLC
An outdoor kitchen with a modern pergola on a paver patio is a great space for entertaining.
Inspiration för stora moderna grå hus, med två våningar, valmat tak och tak i metall
A Captivating Cape Cod Transformation
A Captivating Cape Cod Transformation
Meadowlark Design+Build
A new front porch was added onto this Cape Cod home in Phase 1 of this 2 phase remodel. Design and Build by Meadowlark Design+Build in Ann Arbor, Michigan. Photography by Sean Carter, Ann Arbor, Michigan.
Whole Home Renovation & Addition - Westwood, MA
Whole Home Renovation & Addition - Westwood, MA
J.P. Hoffman Design Build
We designed and built a 2-story, 2-stall garage addition on this Cape Cod style home in Westwood, MA. We removed the former breezeway and single-story, 2-stall garage and replaced it with a beautiful and functional design. We replaced the breezeway (which did not connect the garage and house) with a mudroom filled with space and storage (and a powder room) as well as the 2-stall garage and a main suite above. The main suite includes a large bedroom, walk-in closest (hint - those two small dormers you see) and a large main bathroom. Back on the first floor, we relocated a bathroom, renovated the kitchen and above all, improved form, flow and function between spaces. Our team also replaced the deck which offers a perfect combination of indoor/outdoor living.
Residential Project
Residential Project
InchesNFeet Design Development LLP
Inspiration för stora beige hus, med två våningar, blandad fasad, sadeltak och tak i shingel
Quogue - Hampton's Beach House
Quogue - Hampton's Beach House
Bonaventura Architect
Inredning av ett klassiskt stort brunt hus, med allt i ett plan, pulpettak och tak i shingel
Turkey Land Cove
Turkey Land Cove
Colonial Reproductions, Inc.
Maritim inredning av ett brunt hus, med två våningar, mansardtak och tak i shingel
Nantucket Dream Home
Nantucket Dream Home
Newgard Custom Homes
Idéer för att renovera ett mycket stort vintage vitt hus, med tre eller fler plan, blandad fasad, sadeltak och tak i shingel
Oavsett om du söker inspiration för en renovering av hus eller ska bygga ett snyggt designat hus från början så har Houzz 1 343 foton från de bästa designer, inredare, och arkitekter i landet, exempelvis Bernardon och Meadowlark Design+Build. Titta på foton med olika färger och stilar när du letar efter inredning för hus som inspirerar dig. Spara dem i en idébok eller kontakta experten bakom projektet för att se vilka designidéer de har för ditt hem. Upptäck även det fina fotogalleriet med bilder av hus fyllt av idéer och få reda på mer om exakt varför Houzz är den bästa hemsidan för renovering och design.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.